Laura Cosoi, însărcinată pentru a doua oară! Prima imagine cu burtica de gravidă

Publicat: 08 Mar. 2020, 11:57 Vedete

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste și are grijă de familia ei cu toată inima! Acum, însă, încă una în plus bate în familia lor, căci Laura Cosoi este gravidă pentru a doua oară.

Pare-se că Laura Cosoi va naște tot fetiță, așa cum a mărturisit și printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Rita, fetița ei, va avea cu cine să se joace!

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul coplesită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

View this post on Instagram

Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste si nerabdare, de emotie si implinire ca am primit asa o mare binecuvantare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este sa imi pot strange copilul in brate si cand mai simt si miscarile surioarei in burtica sunt de-a dreptul coplesita! Cu lacrimi de fericire in ochi, acum, pot doar sa multumesc ♥️Link in bio 🥰 #Rita #binecuvantare #familie #surioara #pregnancy #mama #8martie #RitasOutfit @ficimimi #photography @alexgalmeanu

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

 

Publicat: 08 Mar. 2020, 11:57 Vedete
Pe aceeași temă