Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară! „Am deschis şampania încă de dimineaţă!”

Publicat: 15 feb. 2021, 13:28 Autor: Dora Bazavan Vedete

Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară. Cătălin, fiul său cel mare este din nou tată, de data aceasta al unei superbe fetiţe.

Actorul, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent al show-ului „Te cunosc de undeva!”, este foarte fericit! „Am deschis şampania încă de dimineaţă!”, a mărturisit emoţionat artistul. „Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru „Te cunosc de undeva!” gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. În dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a mai completat artistul!

Romică Țociu a devenit prima dată bunic la vârsta de 56 de ani. Actorul este acum în culmea fericirii și se bucură din plin de familia lui frumoasă. Romică Țociu a trecut și printre câteva momente de cumpănă atunci când, în 2016, soția actorului, Nicoleta, a fost diagnosticată cu cancer la sân, în urma unui control de rutină. Acum însă, Nicoleta Țociu este bine, a depășit episodul greu din viața ei, susținută fiind de familie și de prieteni. Între timp, aceasta și-a schimbat și jobul, a devenit terapeut cu acte în regulă, și ajută, la rândul ei, oamenii aflați în nevoie.

Publicat: 15 feb. 2021, 13:28 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă