L-am prins pe Dan Cruceru la piață! Cum se descurcă un Taticool la cumpărături!

Publicat: 10 Oct. 2020, 09:37 Vedete

Nu e doar om de businees, ci pe lângă faptul că are mereu timp să fie un Taticool adevărat și să se joace cu cei doi copii ai săi, Dan Cruceru, prezentatorul „Survivor România” de la Kanal D, pare să fie și bărbat de casă.

Ciao.ro l-a surprins pe Taticool în timp ce făcea piața la un târg al producătorilor de la Agronomie. Ori l-a trimis soața, ori s-a dus la piață din proprie inițiativă, asta nu e sigur.

Cert este că vedeta Kanal D părea familiarizată cu situația de a face cumpărăturile pentru familie. Bărbat cumpătat din fire, Cruceru nu a făcut excese la cumpărături. A dat iama în fructe, pesemne că s-a băgat puțin la cură, și sunt și preferatele copiilor, iar după 4 luni de zile petrecute in Dominicană, acolo unde a filmat pentru „Survivor România”,  nu pare să fi uitat gustul mezelurilor românești, pentru că s-a oprit și la un stand de afumături.

Nu a zăbovit mult la piață căci arta cere sacrificii, așa că după ce s-a declarat satisfăcut de cumpărături, Dan Cruceru s-a mai oprit puțin pe la birou, să vadă cum stă cu producția de cărucioare.

Publicat: 10 Oct. 2020, 09:37 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă