Jurnalista Elena Cristian a murit! Brasovul e in doliu

Publicat: 05 nov. 2018, 13:39 Autor: Simona News 3
Jurnalista Elena Cristian a murit! Brasovul e in doliu

Elena Cristian, o cunoscuta jurnalista din Brasov a murit din cauza unei boli necrutatoare. Aceasta a lasat in urma un copil de 11 ani.

Tragediile in presa nu se mai termina! Elena Cristian a murit, la doar o zi dupa ce si Teodora Maracineanu, jurnalista la Marie Claire, s-a stins din viata, din cauza unui atac cerebral.

Onelia Pescaru, directorul Grupului de Press MIX a fost cea care a dat trista veste pe Facebook, unde a scris cuvinte extrem de emotionante cu privire la Elena.

Jurnalista Elena Cristian a murit! Brasovul e in doliu„A fost odată, ca niciodată… Elena Cristian. Nume de microfon (că nu-i plăcea rostogolirea lungă a lui Pătărlăgeanu’, fata lui tata).
Mi-e greu să opresc lacrima să nu inunde litera… O fată frumoasă, cu talent uriaș și inimă pe măsură.

Vă amintiți vocea ei splendidă? Mai bine de douăzeci de ani ne-a binecuvântat radioul brașovean. Apoi ne-a administrat, la Mix TV, Pastila de optimism’, împreună cu cei mai luminați oameni ai Brașovului nostru.

Jurnalista Elena Cristian a murit

Jurnalista Elena Cristian a murit! Brasovul e in doliu

Din aceeași generație magică a lui ‘93, Elena nu a vrut nici ea să îmbătrànească. Boala, despre ai cărei învingători scrisesem de sute de ori, a pus-o la pământ în câteva luni. Și a plecat, lăsând în urmă un băiețel de 11 ani, cu bucle la fel de blonde și ochi la fel de frumoși.

Pe noi toți, martori neputincioși ai destinului, ne-a lăsat buimaci de durere și nedumerire. Jurnalismul din Brașov, oricum slăbit și șovăielnic, e și mai sărac. Și nu, nu e clișeul de știre de înmormântare de care am râs de atâtea ori împreună!

Mi-e greu să găsesc cuvinte să-mi îmbrace trăirea. Pentru că Elena mi-a fost prietenă și pentru că ani mulți la rând mi-a fost și mâna dreaptă și mâna stângă și memorie și ajutor și producător și redactor șef și asistent la facultate.

Mi-e greu să opresc lacrima să nu inunde litera…Rămas bun, Elena mea! Da, plâng!!! Ce vrei? Scriu și plâng! Dar scriu!!!’, a scris Onelia Pescaru, pe pagina sa de Facebook. Jurnalista avea un baietel de 11 ani.

Sursa: Libertatea

Publicat: 05 nov. 2018, 13:39 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă