Jennifer Lopez e în doliu! David Cruz, prima ei iubire, a murit

Publicat: 24 Mar. 2020, 15:19 Vedete

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. Și, cel mai probabil, așa și este. Jennifer Lopez este acum în doliu, după ce David Cruz a murit la vârsta de 51 de ani.

Jennifer Lopez și David Cruz au fost împreună timp de zece ani, fiind prima ei dragoste. David Cruz a fost mereu alături de celebra cântăreață și au crescut împreună, susținând-o mereu cu ceea ce dorește să facă. Dar, dragostea s-a stins după zece ani, după ce atât Jennifer, cât și David au început să își dorească lucruri diferite, având rezoluții de viitor diferite. În anul 1995, relația lor s-a dizolvat, scrie Foxnews.com.

David Cruz s-a stins din viață la Mount Sinat West Hospital din Manhattan.

Cum a devenit faimoasă Jennifer Lopez

Actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri, Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Publicat: 24 Mar. 2020, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă