Jennifer Lopez, decizie neaşteptată. Ce a transmis vedeta cu puţin timp în urmă

Publicat: 15 Jan. 2020, 12:55 Vedete

Jennifer Lopez vrea să se mute în Italia sau în Bali pentru a adopta un stil de viață ”simplu, natural”. Artista a vorbit despre visul său într-un interviu recent.

„Mi-ar plăcea să trăiesc în altă parte decât în Statele Unite, într-un orășel din Italia, sau în cealaltă parte a lumii, în Bali”, spune Jennifer Lopez.

„Undeva unde e ceva mai simplu, mai natural să trăiești, unde apuc să merg cu bicicleta, să cumpăr pâine și să o pun în coș. După aceea, să merg acasă și să pun gem pe pâine, să o mănânc și să pictez sau să stau într-un balansoar undeva unde se vede frumos un măslin ori un stejar și să mă bucur de arome. Astea sunt fanteziile mele”, a mai spus artista.

Jennifer Lopez urmează să apară pe scenă pentru un recital în pauza meciului pentru finala Super Bowl, alături de Shakira, pe 2 februarie.

Cum a devenit faimoasă Jennifer Lopez

Actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri, Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Publicat: 15 Jan. 2020, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă