Jason Derulo la UNTOLD 2018! Cele mai incitante imagini din timpul showului FOTO

Publicat: 03 Aug. 2018, 22:07 Vedete

Anul trecut l-ai vazut la Neversea, Constanta, anul acesta il vezi la UNTOLD, Cluj.

Jason Derulo la UNTOLD 2018! Cele mai incitante imagini din timpul showului sunt aici. Artistul care a venit in Romania in 2017 a revenit pentru a incanta romanii cu piesele sale. Este unul dintre cei mai indragiti artisti din America datorita showurilor incendiare de pe scena.

Jason a venit in Romania in urma cu un an, la Neversea 2017, fratele mai mic al UNTOLD. Anul acesta a poposit la Cluj pentru a face super show si atmosfera incendiara. Si nu se deszice! Artistul a facut oamenii sa sara de bucurie. Toti au fredonat piesele alaturi de Jason Derulo.

Jason Derulo la UNTOLD 2018!


Evident, cele mai fericite au fost domnisoarele din primele randuri. Au avut ocazia sa il vada de aproape pe tanarul care face furori cu fizicul si miscarile sale de dans. In plus, si baietii au avut ce vedea. Ca si anul trecut, dansatoarele lui au fost la inaltime.

Tinerele au purtat tinute mulate si sexy prin care atuurile lor au iesit la iveala. Acestea au dansat provocator, in poziti care mai de care mai indecente si erotice. Evident, Jason Derulo a fost cel care a dat startul la fantezi, atingandu-le rand pe rand.

Jason Derulo si-a pipait dansatoarele, pe scena

Intreg spectacolul lui Jason Derulo a fost transmis live stream pe canalul de YouTube UNTOLD. Pe data de 4 august, Jason Derulo va concerta in club NUBA, din Mamaia, Constanta.

Publicat: 03 Aug. 2018, 22:07 Vedete
Pe aceeași temă