Iulia Albu și Mike au făcut terapie de cuplu pentru a-şi salva relaţia: „Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express”

Publicat: 17 nov. 2023, 12:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Albu și Mike sunt împreună de mulţi ani. Au acceptat să participe la America Express cu gândul că emisiunea le-ar putea schimba relaţia în bine. Acest lucru nu s-a întâmplat şi asta pentru că acolo au trecut prin foarte multe momente tensionate. S-au despărţit la întoarcerea în ţară, însă au decis să îşi mai acorde o şansă. Pentru a-şi salva relaţia, cei doi au aplelat chiar şi la terapia de cuplu. În cadrul unui interviu recent, criticul de modă şi partenerul său au dezvăluit cum se înţeleg în prezent şi dacă eforturile lor au schimbat ceva.

Iubitul Iuliei Albu a stârnit un val de controverse în mediul online după difuzarea emisiunii. Comportamentul bărbatului a fost apru criticat de telespectatori, mulţi l-au considerat prea dur și nepotrivit față de aceasta.

Iulia Albu și Mike, primele declarații despre despărțire. De la ce a pornit tot:
Iulia Albu și Mike, primele declarații despre despărțire. De la ce a pornit tot: „Divorțați înainte să ne căsătorim!”

Iulia Albu şi Mike au apelat la terapia de cuplu

Într-un interviu pentru cancan.ro, cei doi au dezvăluit că au apelat la ajutor specializat pentru a-și repara relația. Se pare că vizitele la psiholog nu au avut efectul dorit, dar cu toate acestea, în continuare fac eforturi, iar lucrurile sunt pe drumul cel bun.

„Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers. (…) Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK”, a spus Mike.

În timp ce Iulia Albu a completat: „Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi»”.

Ce spune Mike despre criticile pe care le-a primit după difuzarea emisiunii

Iubitul criticului de modă recunoaște că a greșit în show-ul de la Antena 1, iar criticile pe care le-a primit nu l-au mirat. Bărbatul mărturiseşte că presiunea din competiţie l-a făcut uneori să reacţioneze aşa cum nu şi-ar fi dorit.

„Cred că am supărat pe toată lumea, nu doar pe Iulia. E o competiție, totuși. Este presiune, ai mult de alergat, ai mult de cărat, nu este ușor. La un moment dat nici nu am simțit că mai doresc să fiu în locul respectiv, cred că am avut un moment sau două”, a completat Mike.

Iulia Albu a vorbit despre nunta cu Mike

Deşi Iulia Albu a fost văzută plângând în repetate rânduri în timpul emisiunii, ba chiar a decis să rupă relaţia cu Mike după revenirea în ţară, ulterior şi-a dat seama că experienţa i-a ajutat să se cunoască mai bine.

Acum, cei doi se gândesc la nuntă şi de asemenea, îşi doresc să îşi mărească familia. Criticul de modă spune că nu se vede niciodată îmbrăcată într-o rochie de mireasă banală.

„Nu voi purta niciodată o rochie de mireasă convențională. Mi se pare mult mai interesant să port straie tradiționale românești. Dar nu rochia este o prioritate în acest moment. Acum sunt prinsă cu publicarea următorului episod de pe Instagram din proiectul nostru #getreadyforadisaster și o vânătoare de trufe”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 nov. 2023, 12:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă