Imagini nedifuzate cu Iulia Albu la America Express. Vedeta a făcut o criză de nervi în faţa unor copii din Ecuador: „S-au speriat și au plecat”

Publicat: 16 nov. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Albu a fost protagonista unor momente care nu au putut fi difuzate pe micile ecrane. Vedeta s-a pierdut cu firea în timpul unor probe, iar producătorii au decis să şteargă imaginile pentru a nu o pune într-o postură negativă. Toate detaliile în rândurile de mai jos. 

Concurenţii de la America Express au avut de îndeplinit multe misiuni care le-au întins nervii la maximum. După probele dificile din Columbia, aceştia au ajuns în Ecuador, iar în prima zi au fost trimişti la o şcoală. Acolo au fost nevoiţi să înveţe imnul Kichua, dar și numerele de la 1 până la 10. Iulia Albu a făcut o criză de nervi în faţa elevilor care au ieşit speriaţi din sală.

Iulia Albu și Mike, primele declarații despre despărțire. De la ce a pornit tot:
Iulia Albu și Mike, primele declarații despre despărțire. De la ce a pornit tot: „Divorțați înainte să ne căsătorim!”

Iulia Albu, criză de nervi în faţa unor elevi

Iulia Albu a avut o discuţie cu Mona Segall în care a rugat-o să nu difuzeze acel moment, însă iniţial producătoarea a refuzat-o. Ulterior când a privit întreaga scenă, coordonatoarea proiectului de la Antena 1 şi-a dat seama că nu ar fi deloc convenabil pentru vedetă ca publicul să urmărească filmarea.

„Veți învăța două lecții foarte importante: imnul Kichua și numerele în limba Kichua. Pentru Început imnul. Ascultați-i pe copii cântând și urmăriți versurile cu foaia pe care ați primit-o, sunt scrise fonetic. Când sunteți gata, cântați în fața clasei. Dacă treceți acest examen, atunci puteți continua cu următoarea lecție. Veți învăța numerele de la 1 la 10 cu ajutorul copiilor. Când sunteți gata va trebui să răspundeți corect la 5 întrebări puse de profesor. Când treceți și acest examen veți primi următoarele indicații. Vă pup, Țuca”, a anunțat Irina în plicul roșu.

Mona Segall a decis să nu difuzeze imaginile la TV

Înainte de a ajunge la probă, Iulia Albu şi Mike au avut o discuţie tensionată. De altfel, nu a fost prima ceartă dintre cei doi. Doar că acum, criticul de modă nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit, potrivit cancan.ro.

„Au intrat într-o școală, într-o sală de clasă, unde aveau de făcut o probă. Iulia venise deja făcută un car de nervi pentru avusese o zi grea, iar în clasă și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copii. Săracii, s-au speriat și au plecat. Ea a făcut o adevărată criză de nervi, a fost o descărcare emoțională de la lipsa mâncării, a somnului, a dușului, a alergatului continuu. După ce s-a calmat, Iulia și-a dat seama că a greșit și i-a rugat pe producători să nu dea momentul pe post. Mona Segall nu a acceptat în primă fază însă, după ce a văzut imaginile, și-a dat seama că Iulia și-ar atrage un val uriaș de hate și a decis să o protejeze. Astfel, imaginile nu vor fi difuzate”, a spus o sursă pentru sursa citată.

Sursă foto: social media

Publicat: 16 nov. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă