Iulia Albu, declaraţii neaşteptate despre foştii colegi de la America Express. Pe cine a luat în vizor criticul de modă: „Gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal…”

Publicat: 28 feb. 2024, 12:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Abu nu s-a ferit să îşi spună părerea sinceră despre foştii colegi de la America Express. Sezonul trecut vedeta şi partenerul ei, Mike, şi-au testat limitele în show-ul de la Antena 1. Deşi situaţiile prin care au trecut nu au fost deloc uşoare, acum, criticul de modă nu regretă participarea în proiect. Mai mult, spune ea, a rămas şi cu câţiva prieteni în urma emisiunii.

Iulia Albu şi Mike au format la America Express unul dintre cele mai controversate cupluri. Între cei doi au existat multe momente tensionate, motiv pentru care au fost judecaţi de telespectatori, dar şi de colegii din emisiune.

Ce spune Iulia Albu despre participarea în emisiune

În cadrul unui interviu recent, criticul de modă a precizat că viața sa nu s-a schimbat în niciun fel după America Express.

„Viața mea nu s-a schimbat în niciun fel după America Express. Și m-aș fi îngrijorat dacă nu s-ar fi întâmplat așa. Un proiect TV, oricât de mare sau solicitant ar fi, este doar un proiect TV, iar din punctul meu de vedere, profesionalul nu ar trebui să interfereze cu sfera privată. America Express a fost însă un moment important pentru mine, care a pus lucrurile în context”, a declarat Iulia Albu pentru Viva!

În continuare, Iulia Albu a dezvăluit că păstrează în continuare legătura cu câteva persoane din cadrul competiției. Printre aceștia se numără Sonia Simionov, George Tănase și Iuliana Pepene.

„Sunt și am fost mereu prea puțin interesată de anumite păreri. Consider că atitudinea echipei noastre de a „sancționa impostura și a spune mereu ce am gândit a fost cea corectă. După America Express, am rămas cu multe cunoștințe și câțiva prieteni. Printre cei care merită menționați sunt Sonia Simionov, Ionuț Rusu, George Tănase, Iuliana Pepene”, a mai spus vedeta.

Ce spune despre foştii colegi din show-ul de la Antena 1

„În această emisiune apar de fiecare dată anumite tipologii. Noi am fost cuplul funcțional în disfuncționalitatea sa. Au existat și gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal, dramele umblătoare, neadaptații, simpaticii, fățarnicii, ofticoșii etc. (râde) Experiența în sine este una pe care nu o poți cumpăra cu bani. Peisajele, oamenii, adrenalina, absolut tot ce am trăit acolo sunt lucruri care vor rămâne cu noi o viață”, a mai spus Iulia Albu despre persoanele care au fost puse pe scandal și răutăți, în America Express.

Publicat: 28 feb. 2024, 12:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă