Iulia Albu, dezvăluiri despre relaţia cu mama iubitului său. Ce mesaj i-a transmis femeia la America Express: „Din păcate…”

Publicat: 18 dec. 2023, 12:42 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Albu și Mike au demonstrat de-a lungul timpului că sunt un cuplu puternic, gata să depăşească orice obstacol. Cei doi au format o echipă puternică la America Express, însă din păcate pentru ei, parcursul lor s-a încheiat în urmă cu doar câteva zile. Înainte de eliminare, au primit scrisori din partea celor dragi care le-au urmărit parcursul în competiţie cu sufletul la gură. Cu această ocazie telespectatorii au aflat ce relaţie are criticul de modă cu mama partenerului său. 

Iulia Albu şi Mike au trecut prin multe momente tensionate la America Express. Comportamentul bărbatului a fost aspru criticat de telespectatori, însă indiferent de greutăţi, cei doi au luptat şi au reuşit să ajungă destul de departe în show.

Ce relaţie are Iulia Albu cu mama lui Mike

În ultima ediţie în care au fost prezenţi, criticul de modă şi iubitul său au avut parte de momente emoţionante după ce au primit scrisori de la cei dragi.

Mike a primit o scrisoare de la mama sa, iar Iulia Albu a fost cea care a citit-o. Cei doi abia şi-au putut stăpâni lacrimile, iar criticul de modă a dezvăluit că are o relație bună cu mama iubitului ei.

„Dragă Mihai, luptă alături de iubita noastră Iulia și, ori de câte ori eșuați în ceva, luați-o de la capăt cu entuziasm. Vă urez succes, dar și mult noroc și ție și frumoasei Iulia. Dumnezeu să vă ocrotească să veniți sănătoși. Cu dragoste, mama!”, a scris mama lui Mike la America Express.

„Mama lui care este și pentru mine mamă”, a completat Iulia Albu.

Iulia Albu, despre relaţia cu părinţii săi

Cu această ocazie, Iulia Albu a vorbit și despre relația pe care o are cu părinții săi. Vedeta a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi, mărturisind că nu se înțelege bine cu mama și tatal său.

„Eu din păcate nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei. Chiar dacă eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”, a declarat Iulia Albu cu lacrimi în ochi.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 dec. 2023, 12:42 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă