PAPARAZZI | Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul

Publicat: 18 apr. 2024, 21:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Albu şi Mike formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor i-a intrigat pe telespectatori după ce i-au urmărit în reality show-ul de la America Express. Comportamentul bărbatului a fost aspru criticat de fani, însă fosta soţie a lui Mihai Albu a decis să îi mai acorde o şansă. În prezent, situaţia pare mult mai liniştită între cei doi, sunt văzuţi tot mai des împreună, dar cu zâmbetul pe buze. Recent paparazzi CIAO.RO i-au întâlnit într-un parc din Capitală, destul de relaxaţi. 

Iulia Albu ţine foarte mult la imaginea ei, iar acest lucru nu este de mirare şi asta pentru că este implicată în foarte multe proiecte pe micile ecrane. Apariţiile ei sunt mereu spectaculoase, criticul de modă ştie cum să atragă privirile atunci când iese în public şi să se pună în valoare! Deşi de cele mai multe ori ea este în prim plan, acum, partenerul său a fost cel analizat de trecători.

Criticul de modă şi-a dat ok-ul pentru ţinuta iubitului său

Recent, fostul cuplu de la America Express a fost surprins în plină acţiune. Una tragicomică am putea spune, dacă ne uităm atent la cum era îmbrăcat iubitul vedetei. Cu o pereche de colanţi mulaţi şi o geacă albastră oversize, Mike şi-a scos partenera la o tură de parc. Iulia Albu a fost numai un zâmbet la braţul acestuia, semn că şi-a dat ok-ul pentru ţinuta lui. Nu am merge atât de departe încât să spunem că ea a ales-o.

Dar, cel mai important în toată această poveste, nu sunt colanţii lui Mike, ci faptul că cei doi se înţeleg acum de minune.

Iulia Albu şi Mike au luat-o la pas prin parc

Ce nu ar putea ierta Iulia Albu în relaţia cu Mike

Spunem acum pentru că la întoarcerea de la America Express cei doi au decis să se despartă. Nu au rezistat prea mult unul fără celălalt, astfel că s-au împăcat. Dar chiar dacă Iulia Albu a trecut peste derapajele fostului partener, există un lucru pe care nu l-ar putea accepta în relaţie, iar dacă s-ar întâmpla ar pune imediat punct.

„Înșelatul. Noi avem această problemă reală cu înșelatul. Cel puțin o dată pe lună visez că mă înșală și mă trezesc supărată pe el”, a dezvăluit vedeta pentru cancan.ro.

Imediat Mike a intervenit: „Neagră, nu supărată. Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”.

Iar Iulia Albu a continuat. „N-a putut Freud să înțeleagă femeia, n-o să puteți voi acum. Asta cu visatul e ceva, dar nu aș putea să trec peste dacă m-ai înșela”.

 

Sursă foto: CIAO.RO

Publicat: 18 apr. 2024, 21:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×