Scandal după America Express 2023! Fanii s-au revoltat după ce Antena 1 a difuzat câştigătorii sezonului 6

Publicat: 28 dec. 2023, 15:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Scandal după America Express 2023! Sezonul acesta Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reuşit să ajungă primele la Irina Fodor şi astfel au pus mâna pe marele premiu. Competiţia a fost una foarte strânsă, însă nimic nu a putut sta în calea influenceriţelor. Cu toate acestea, fanii show-ului sunt de părere că echipa formată din Alexia şi Aris Eram trebuia să câştige competiţia! Au curs mesajele de încurajare pentru cei doi în mediul online.

Sezonul cu numărul 6 i-a ţinut pe telespectatori în faţa micilor ecrane. Fanii emisiunii America Express au aşteptat verdictul cu sufletul la gură. Deşi numele câştigătorilor s-a vehicultat în spaţiul public cu ceva timp în urmă, mulţi nu au vrut să creadă că ce se spune este adevărat.

Alexia şi Aris Eram au reuşit să cucerească inimile românilor, iar pentru mulţi ei sunt adevăraţii câştigători ai competiţiei de la Antena 1! Pe reţelele de socializare sute de mii de comentarii au curs în favoarea celor doi copii ai știristei de la Pro TV.

„Bravo Alexia și Aris, îmi pare sincer pentru voi… ați fi meritat premiul cel mare…”/ „ Felicitări Alexia și Aris! Voi sunteți învingătorii!”/ „Felicitari Aris, Alexia, voi sunteți adevărații câștigători”/ „Felicitări Alexia și Aris, sunteți și voi câștigătorii. Bravo copii isteți și competitivi”/ „O finală câștigată de cine nu mi-a plăcut în acest sezon!! Pentru mine frații sunt câștigătorii acestei ediții! Felicitări Alexia și Aris!”/ „Victoria echipei formate din Alexia și Aris ar fi fost o adevărată poveste de succes…”, au scris o parte din utilizatori.

Alexia și Aris Eram, adevărații câștigători pentru mulţi telespectatori

Atenţia telespectatorilor s-a îndreptat şi către alte echipe. Spre exemplu un utilizator a mărturisit că a ținut cu echipa Alexia – Aris, dar îi vedea câștigători pe Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Cu toate acestea, atenţia telespectatorilor s-a concentrat pe echipa celor doi fraţi.

„Am ținut cu Alexia și Aris în această emisiune, dar adevărații luptători și cei ce meritau să câștige pentru mine erau Giulia și Vlad…”/ „Felicitări Alexia și Aris, sunteți câștigători!”/ „Pentru mine Alexia și Aris sunt câștigătorii acestei ediții! Felicitări!”/ „Felicitări Aris și Alexia, voi sunteți adevărații câștigători”/ „Alexia și Aris ați câștigat mai mult decât acei bani. Felicitări pentru parcursul vostru!”, sunt alte mesaje scrise de utilizatori.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 dec. 2023, 15:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă