Iulia Albu, despre cel mai greu moment de la America Express. Vedeta nu e mândră de imaginile pe care le vor vedea telespectatorii în această seară la Antena 1

Publicat: 27 nov. 2023, 17:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Albu a trecut prin multe momente tensionate la America Express. Probele dificile, lipsa mâncării sau a somnului au pus-o într-o mare dificultate, iar în unele momente a răbufnit. Recent, vedeta a transmis un mesaj pentru toţi fanii emisiunii de la Antena 1, încercând să explice un gest pe care îl vor vedea în episodul din această seară. Criticul de modă a recunoscut că îi este foarte greu să vorbească despre acest subiect.

Iulia Albu și iubitul ei Mike formează, fără doar şi poate, unul dintre cele mai controversate cupluri de la America Express. Cei doi au fost protagoniştii multor discuţii aprinse, iar comportamentul bărbatului a fost aspru criticat de telespectatori. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Iulia Albu a răbufnit la America Express

Iulia Albu: „Nu îmi este ușor”

Se pare că nici criticul de modă nu s-a mai putut abţine, iar la una dintre probe a făcut o criză de nervi. Iulia nu este deloc mândră de momentul pe care oamenii îl vor vedea, însă spune că este pregătită pentru tot ce urmează.

„Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar s-a întâmplat. Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată.

Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, așa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici”, a transmis Iulia Albu pe contul de socializare.

Iulia Albu şi Mike au apelat la terapia de cuplu după America Express

Într-un interviu pentru cancan.ro, cei doi au dezvăluit că au apelat la ajutor specializat pentru a-și repara relația. Se pare că vizitele la psiholog nu au avut efectul dorit, dar cu toate acestea, în continuare fac eforturi, iar lucrurile sunt pe drumul cel bun.

„Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers. (…) Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK”, a spus Mike.

În timp ce Iulia Albu a completat: „Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi»”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 nov. 2023, 17:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă