Iulia Albu i-a mai dat o șansă lui Mike Iacob: ”Ne-am împăcat în pat. Nu America Express ne-a despărțit, ci…”

Publicat: 05 dec. 2023, 13:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Iulia Albu și Mike Iacob au fost despărțiți pentru o perioadă de timp, după ce s-au întors din competiția America Express. Iar, acum, s-a aflat și cum s-a produs de fapt împăcarea între amorezi.

Creatoarea de modă a recunoscut că iubitul ei a fost agresiv la filmări, iar când s-au întors în România, cei doi s-au despărțit pentru o perioadă de timp. Iulia Albu a fost cea care a luat decizia de a se separa de partenerul ei. Ulterior, însă, Iulia Albu a revenit la sentimente mai bune și i-a mai acordat o șansă lui Mike Iacob.

Au făcut terapie de cuplu și au încercat să salveze relația. Împăcarea, însă, s-a produs în dormitor, după cum dezvăluie Mike în podcastul lui Romică Țociu. Iulia Albu a făcut primul pas și l-a sunat să o ajute să mute ceva în dormitor, doar că lucrurile au luat o altă turnură.

Noi ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor, bineînțeles că am mers să mut ceva și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat. O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express sau altă experiență ar fi trebuit să ne dezbine. Cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express, ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție, a mărturisit Mike.

Mike Iacob, pus la zid de către fani

Pentru Iulia Albu și Mike Iacob, experiența America Express s-a dovedit a fi mai grea decât ar fi crezut. Cei doi și-au adresat cuvinte dure, iar iubitul vedetei a fost pus la zid pentru comportamentul său agresiv din cadrul reality show-ului. Fanii au fost deranjați de atitudinea bărbatului, care și-a umilit partenera cu fiecare ocazie pe care a avut-o.

După valul de critici, Mike Iacob a ținut să transmită un mesaj. Și-a cerut scuze public și a mărturisit că a conștientizat gravitatea faptelor abia după ce s-a întors în România.

„Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru că nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevărata gravitate abia după întoarcerea în țară.

Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru ca, realist vorbind, nu cred că o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu. Semnat, un oltean bărbos”, a scris Mike Iacob, pe Instagram.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 05 dec. 2023, 13:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă