Irina Rimes s-a vaccinat împotriva coronavirusului! „Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni și nu reprezint interesele nimănui”

Publicat: 01 May. 2021, 16:23 Vedete

Cântăreața Irina Rimes a făcut anunțul! Artista s-a vaccinat împotriva noului coronavirus și le-a scris urmăritorilor ei un mesaj pe rețelele de socializare, mărturisind clar și concis faptul că decizia a fost de la sine putere, fără să fie pusă de cineva să facă acest lucru.

Irina Rimes speră la normalitatea de dinainte de pandemia de coronavirus. Cântăreața a mers de la sine putere să se vaccineze împotriva noului coronavirus și chiar a și postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru urmăritorii săi. Așa cum mărturisește și ea, faptul că a ales să se vaccineze a fost din pură dorință proprie, fără să fie pusă de o persoană anume și fără să aibă vreun interes.

„M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni să vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui. Reprezint interesele mele personale, pur egoiste. M-am vaccinat pentru ca NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE, m-am vaccinat pentru că vreau să mă întorc pe scenă. M-am vaccinat pentru că vreau să revenim la normal cât mai curând posibil. Mi-e dor de NORMAL”, a scris artista pe Facebook.

Irina Rimes: „Când mă doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri, ci mă duc la doctor”

De asemenea, într-un comentariu la postarea sa, Irina Rimes a dorit să fie și mai clară.

„Am postat pentru că așa-mi dictează simțul civic. Pentru că am încredere în ce-mi spun doctorii și cred că ar trebui să avem cu toții încredere. Când mă doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri, ci mă duc la doctor. Nu cred în valurile informaționale nefiltrate ce se perindă pe rețelele sociale ca și cum ar fi o mare de știri și poți să-ți alegi ce-ți convine și ce nu. Nu mă cumpără toate teoriile conspiraționale ce se plimbă din gură în gură. Iar dacă tot vorbim de sistem, eu cred că sistemul suntem noi, cetățenii, și dacă nu vom participa la îmbunătățirea lui, acesta nu va funcționa niciodată în favoarea noastră, și aici mă refer nu doar la vaccin.

Și, DA, am postat pentru că vreau concerte cu OAMENI ÎN PUBLIC. Acesta este răspunsul meu la întrebarea «de ce ai postat?». Vă doresc doar sănătate și sărbători fericite tuturor celor care sărbătoresc Sfintele Paști”, a scris Irina Rimes pe Facebook.

M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni sa vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui….

Posted by Irina Rimes on Friday, April 30, 2021

Sursă foto: captură video

Publicat: 01 May. 2021, 16:23 Vedete
Pe aceeași temă