Irina Rimes are planuri de nuntă? Artista a venit cu iubitul francez în România: ”Poate o să mă căsătoresc cu el”

Publicat: 13 Apr. 2021, 15:51 Vedete

Irina Rimes a luat o decizie surprinzătoare anul trecut. Artista s-a mutat din România, în Franța cu iubitul său, însă recent a revenit în țară pentru a-l prezenta pe tânăr părinților săi. 

Recent, Irina Rimes a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de partenerul său francez.

Irina Rimes, îndrăgostită de iubitul francez

“Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică.

E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”, a declarat Irina Rimes.

Iubitul Irinei Rimes se numește David Goldcher. Cei doi au închiriat un apartament cochet în Franța, unde Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri.

Ce spune Irina Rimes despre pierderile financiare suferite în pandemie

Majoritatea vedetelor din România ”stau pe bară” în această perioadă. Irina Rimes explică faptul că, deși pe timpul pandemiei nu a mai putut susține concerte este optimistă, ba mai mult niciodată nu a îngrijorat-o aspectul financiar. mai ales că în viața ei au fost momente și mai grele.

”Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesa Visele, făceam 250 de lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi. Anul trecut, aveam tot felul de drumuri, un turneu, pregăteam concurenţii de live-uri la Vocea României. Acum acasă, am ieşit doar pentru sesiuni, filmări sau photo shootinguri”, a spus Irina Rimes, potrivit okmagazine.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 Apr. 2021, 15:51 Vedete
Pe aceeași temă