Irina Rimes își potolește setea de adrenalină cu vacanțe spontane! ”Am vizitat cinci țări într-o săptămână, având doar două perechi de chiloți în rucsac”

Publicat: 18 Oct. 2020, 21:13 Vedete

Irina Rimes a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, totul despre muzică, vise, iubire, familie! Cântăreața care a lansat recent piesa „Your Love”, alături de Cris Cab, a mărturisit că muzică este viața ei. Cum se relaxează Irina Rimes atunci când nu e în studio sau pe scenă, aflați mai jos!

Irina Rimes: „Muzica e viața mea”

Reporter: Irina, faci senzație cu fiecare piesă pe care o lansezi, ele urcând pe primele locuri în topurile muzicale. Câte ore muncești pe zi, cât timp petreci în studio? 

Irina Rimes: Muzica e viața mea. Știu, sună cheesy, dar așa este. Nu stau în studiou atât pe cât mi-aș dori, dar de fiecare dată când am o zi sau o seară liberă în calendar, îmi pun o sesiune. Cu cât mai mult timp liber am, cu atât mai multă muzică fac.

Reporter: Când nu ești la studio sau pe scenă, sau la filmări, ce faci? Cum te relaxezi? Când? 

Irina Rimes: „Fac ore de franceză, ascult muzică și dansez, gătesc”

Irina Rimes: Acasă, pe canapea în fața televizorului, mă uit la “H” mai nou, fac ore de franceză, ascult muzică și dansez, gătesc, ies cu colegii/ prietenii mei…

Reporter: Acum câteva luni te ajunsese oboseala și ai ajuns la spital, după cum s-a scris în presă. Medicii ți-au descoperit o hemoragie și ai fost operată de urgență. Trăsesei o sperietură de zile mari. Ce s-a întâmplat mai exact atunci? Acum ești bine sau trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta, să respecți o anumită dietă alimentară? 

Irina Rimes: Nu aș vrea să dau detalii, nu că ascund ceva, dar chiar nu e nimic interesant despre asta… a fost, a trecut, am grijă să nu se mai întâmple.

Irina Rimes: “Odată am făcut Amsterdam – Istanbul – Chișinău – Berlin – Londra în doar o săptămână cu două perechi de chiloți în rucsac”

Reporter: Ce alte hobby-uri mai ai? Spune ne un lucru pe care fanii tăi nu-l știu despre tine. 

Irina Rimes: Nu știu ce să povestesc, poate doar că-mi place să călătoresc, dar cui nu-i place? Odată am făcut Amsterdam-Istanbul-Chișinău-Berlin – Londra în doar o săptămână cu două perechi de chiloți în rucsac. Ajungeam la hotel, îmi spălam tricoul și îl îmbrăcam a doua zi.

Reporter: Care a fost cel mai greu moment din viața ta? 

Irina Rimes: Niciunul… dacă am trecut peste înseamnă că nimic nu a fost chiar atât de greu.

Reporter: Ai amintit pe alocuri că ai avut o perioadă dificilă, în trecut, din cauza lipsei banilor. Cum se derula o zi din viața ta când erai compozitor în Republica Moldova, ce anume te inspira și cine sau ce ți-a dat putere să-ți urmezi visul?  

Irina Rimes: Face parte din trecut, aș vrea să vorbim despre prezent. Inspirația vine de la oamenii din jurul meu și experiențele pe care le trăiesc cu ei. În Republica Moldova n-am fost nici pe departe compozitor și nici artist.. era o joacă de copii ce făceam acolo. Acum totul e serios, sunt atât de prinsă în acest haos creativ minunat încât nu ma văd trăind în afara lui.

Reporter: Ai fost dezamăgită de anumite colaborări din cariera ta? 

Irina Rimes: Nu

Ce spune Irina Rimes despre colaborarea cu Cris Cab?

Reporter: Ai scos o piesa foarte frumoasă cu Cris Cab. Cum se lucrează cu artiștii internaționali? Ce ne poți spune despre această colaborare? 

Irina Rimes: Cris este un artist cu care am visat să colaborez încă de când eram pe băncile facultății și ascultam în căsti “Liar, Liar”. Nu știu ce pot să spun mai mult decât că visele se împlinesc dacă muncești în direcția corectă. În general, scopul meu este să-mi îndeplinesc toate visele, asta fac de dimineața până seara.

Reporter: Cum iubește Irina Rimes? Pentru că ești o femeie care emană foarte multă căldură, empatie, ai o voce blândă… ai țipat vreodată la iubitul tău? :)) Ce te scoate din sărite într-o relație? 

Irina Rimes: “Irina iubește ascuns. Iubirea a devenit tabu”

Irina Rimes: Acum Irina iubește ascuns, este un subiect prea intim în ceea ce mă privește. Iubirea a devenit tabu.

Reporter: Îți dorești să te mai căsătorești? 

Irina Rimes: Da și nu :))

Reporter: Să facem un schimb de roluri: care ar fi cel mai potrivit titlu pe care l-ai folosi ca să-ți descrii starea actuală?    

Irina Rimes: “Azi nu “😂 de la Grasu XXL

Reporter: Cât de des te întorci la casa părintească? Ce-ți lipsește cel mai mult de-acolo?

Irina Rimes: Rar, n-am timp, vin ai mei la mine mai mult. Îmi lipsește pacea de acolo, mirosul de nuc și de curte cu găini, frigiderul care face ca un tractor si soarele de Octombrie care bate direct în geamul din camera mea.. vara nu bate pentru că streașina e prea lată și nu ajunge, dar în Octombrie bate, pentru că e mai jos soarele.. ciudat, știu.. și mirosul de pământ îmi lipsește. Pământ ud.

 

Publicat: 18 Oct. 2020, 21:13 Vedete
Pe aceeași temă