Irina Rimes s-a întors în România pentru o iubire neîmplinită? Ce gesturi au dat-o de gol

Publicat: 31 Mar. 2022, 11:42 Vedete

La începutul anului 2021, Irina Rimes a luat decizia de a pleca din România alături de iubitul ei francez. Iată că artista s-a întors în țară și se bucură mai nou de prezența unui alt bărbat chipeș în viața ei.

În timpul pandemiei Irina Rimes a luat multe decizii care i-au schimbat radicla viața. Iar una dintre ele a fost aceea de a se muta în Franța, alături de iubitul ei. Acesta este producător muzical și primise o ofertă de muncă din partea unei mari case de producții. Pentru că relația lor devenise tot mai serioasă, artista a acceptat să-l urmeze.

Iată că, între timp, Irina Rimes s-a întors în România, și nu știm motivul, și nici dacă este o decizie definitivă. Cert este că printre primii oameni pe care și-a dorit să-i vadă a fost și un bărbat misterios, pe care  l-a sorbit din priviri în timpul unei întâlniri.

Cei doi au fost ”acompaniați” de un grup d eprieteni, dar din imaginile surprinse de paparazzi se vedea clar că Irina Rimes nu avea ochi decât pentru el. Mai multe detalii și imagini găsți pe site-ul CANCAN.RO.

Ce spune Irina Rimes despre pierderile financiare suferite în pandemie

Majoritatea vedetelor din România au ”stat pe bară” în această perioadă. Irina Rimes a explicat faptul că, deși pe timpul pandemiei nu a mai putut susține concerte, este optimistă, ba mai mult niciodată nu a îngrijorat-o aspectul financiar. Mai ales că în viața ei au fost momente și mai grele.

Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesa Visele, făceam 250 de lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi. Anul trecut, aveam tot felul de drumuri, un turneu, pregăteam concurenţii de live-uri la Vocea României. Acum acasă, am ieşit doar pentru sesiuni, filmări sau photo shootinguri”, a spus Irina Rimes, potrivit okmagazine.

Publicat: 31 Mar. 2022, 11:42 Vedete
Pe aceeași temă