Irina Rimes, confesiuni la Vocea României: „Am început să am succes atunci când am făcut muzică”

Publicat: 08 oct. 2022, 12:45 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Irina Rimes, confesiuni la Vocea României. Laura Oana, spectacol pe scena de la Vocea României! Ce reacție a avut Irina Rimes!Laura Oana, actrița care a făcut spectacol pe scena de la Vocea României și a întors scaunele. i-a lăsat mască pe toți cu alegerea pe care a făcut-o!

Ce i-a spus Irina Rimes concurentei Laura Oana, pe scena Vocea României?

Irina Rimes și-a dorit-o foarte tare în echipa ei și și-a deschis sufletul: „O să-ți spun o chestie: eu când am început să fac muzică, am început să am succes atunci când am făcut muzică – terapie pentru mine. Pur egoist. Eu nu m-am gând la public atunci când am făcut piesele cu care am avut succes, asta a venit automat pentru că abia atunci când nu m-am mai dăruit oamenilor si m-am dăruit mie și mi-am ascultat inima și sufletul, abia atunci publicul a rezonat cu mine. Este foarte greu ca femeie să te lupți!”.

Irina Rimes, confesiuni la Vocea României

Tudor Chirilă a vrut să profite de faptul că o înțelege și i-a explicat că știe prin ce trece: „Trebuie să muncim 10 mii de ore ca să fim perfecți în ceva. Din păcate, la mine e cu 20 de mii de ore, dacă am două meserii. Mai trăiesc o dramă: muzicienii mă consideră actor, actorii mă consideră muzician.”

Laura Oana a ales echipa lui Denis

„Irina, ești senzațională, ai un talent atât de sincer încât pe mine mă dezarmează de fiecare dată când văd interpretările tale LIVE”, a spus Laura, înainte să decidă că va merge în echipa lui… Denis.

Lucru care i-a șocat pe toți. „Atunci când se întorc toți, lupta e foarte grea și complicată, dar pe măsura ei și victoria. Acolo unde era război ea s-a ferit și a venit pe dealul meu”, a spus Denis The Motans.

 

Publicat: 08 oct. 2022, 12:45 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă