Irina Pavlenco, ex-Sweet Kiss, a fost ceruta de sotie! Cum arata barbatul cu care se va casatori

Publicat: 04 Jan. 2019, 14:28 News 3

Blonda sexy din celebra trupa Sweet Kiss care facea ravagii in anii '90 se va casatori peste cateva luni.

Irina Pavlenco, ex-Sweet Kiss, a fost ceruta de sotie! Este impreuna cu iubitul ei de 8 ani, Valentin, si acum sunt convinsi ca merita sa faca pasul cel mare. Artista de 41 de ani a fost ceruta de sotie la miezul noptii. A primit si un inel frumos.

Irina Pavlenco va deveni mireasa la 41 de ani. Artista care a incercat o cariera solo dupa destramarea trupei Sweet Kiss iubeste de 8 ani acelasi barbat. Cei doi vor pleca intr-o vacanta bine meritata, in Anglia.

Irina Pavlenco, ex-Sweet Kiss, a fost ceruta de sotie!


„S-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion. Fix la 12 noaptea, a îngenuncheat în fața mea. Iar eu am spus da. Am și plâns, chiar nu mă așteptam. Urmează să stabilim data nunții. Până atunci, vom pleca la zăpadă, la munte, pe 10 ianuarie, apoi în Anglia. Mergem la săniuș ”, a povestit solista pentru Libertatea.

Irina Pavlenco, ex-Sweet Kiss, isi doreste un copil

Pentru ca este la o varsta inaintata si ceasul biologic ticaie, artista vrea sa devina mama cat mai curand. In urma cu 20 de ani, aceasta a facut un avort. De atunci, nu a mai ramas insarcinata si si-a facut probleme. Din fericire, medicii care au supus-o la mai multe teste si analize sustin ca e sanatoasa si apta sa devina mama.

„Ne dorim și un copil, cât mai repede”, a mai spus artista.

Publicat: 04 Jan. 2019, 14:28 News 3
Pe aceeași temă