Ionuț Dolănescu, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte artistul

Publicat: 04 Nov. 2020, 08:40 Vedete
Ionuț Dolănescu, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte artistul

Ionuț Dolănescu a anunțat marți că atât el, cât și soția lui, Doinița, au fost diagnosticați cu Covid-19. Solistul a precizat că, din fericire, amândoi au făcut o formă ușoară a bolii.

„Stăm cuminți în casă de 5 zile, respectăm legislația. Și eu am făcut parte dintre sceptici, dar iată ca virusul există, trebuie tratat cu seriozitate, trebuie să ne protejăm și e mai bine să nu luăm. Eu am noroc că am o formă ușoară, nu am avut febră, soția mea și-a pierdut gustul și mirosul”, a declarat Ionuț Dolănescu la Antena 3.

Diagnosticul le-a dat însă celor doi planurile peste cap, căci vor fi nevoiți să rămână în izolare timp de 14 zile. „Noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi”, a mai spus artistul.

„Trebuia să şi lansez, zilele următoare, un nou album, dar nu se mai poate întâmpla. Stăm în carantină 14 zile pentru că vineri am fost testaţi pozitiv”, a încheiat artistul.

7.733 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.733 de cazuri noi de COVID-19, un record al infecțiilor cu coronavirus de la începutul pandemiei. Alți 120 de români au murit după ce s-au infectat cu virusul Sars-Cov-2.

Până pe 2 noimebrie, 7.273 de  persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 02.11.2020 (10:00) – 03.11.2020 (10:00) au fost raportate 120 decese (70 bărbați și 50 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 04 Nov. 2020, 08:40 Vedete
Pe aceeași temă