Ce familie frumoasă are Ionuț Dolănescu! Artistul are trei copii, iar fetița a moștenit talentul părinților și al celebrilor săi bunici

Publicat: 28 feb. 2024, 11:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ionuț Dolănescu a împlinit pe 26 februarie 2024 frumoasa vârstă de 52 de ani. Celebrul cântăreț român de muzică populară, fiul lui Ion Dolănescu și a Mariei Ciobanu, are o familie frumoasă cu care se mândrește.

„Ionuț este omul care tot ce face, face la superlativ. E un tată bun, un soț bun și un artist, bineînțeles, cel mai bun. Pentru noi el este stâlpul. El este șeful. Așa zicem noi. Băiatul cel mare, are 16 ani acum, iar când își dorește ceva îmi zice: „Mami, te rog, pe tine tata nu te refuză niciodată””, a povestit Doinița Dolănescu la TVR 1, chiar de ziua soțului său.

Întrebată prin ce a cucerit-o Ionuț Dolănescu, soția artistului a răspuns: „Prin omul Ionuț Dolănescu. Prin felul lui de-a fi. Este un om foarte bun, foarte recunoscător. Pentru noi Ionuț este Dumnezeu.”

Ioana Maria, fiica Doiniței și a lui Ionuț Dolănescu, a moștenit talentul părinților și bunicilor săi. Cântă, iar pentru sfaturi vine mereu la tatăl său.

„E cel mai bun tată pe care aș putea să mi-l doresc vreodată. Mereu este acolo pentru mine. Mă sprijină. Mă ajută. Îi doresc sănătate, bucurii alături de noi. Cât mai mult timp împreună să petrecem pentru că clipele împreună sunt foarte importante”, a adăugat Ioana Maria, fiica artistului.

Ioana Maria Dolănescu și-a făcut debutul în muzică la doar 8 ani

Ioana Maria a debutat în muzică pe scena Festivalului „Ion Dolănescu”, la Târgoviște, când avea doar 8 ani.

„Am avut emoții mai mari decât ea, dar s-a descurcat foarte bine. Am cântat live și mă bucur că a reușit să se stăpânească în fața publicului. E destul de greu. Și eu am debutat la o vârstă fragedă. Tatăl meu, regretatul Ion Dolănescu, m-a urcat pe scenă la vârsta de 9 ani. Am debutat pe stadionul din Fetești în anul 1981.”, declara Ionuț Dolănescu într-o emisiune TV în urmă cu câțiva ani.

„Ioana a moștenit ochii bunicului. Are ochii albaștri. Nici eu, nici Doinița nu avem ochii albaștri.”, a adăugat artistul.

Ce familie frumoasă are Ionuț Dolănescu! Artistul este căsătorit cu Doinița Dolănescu și au împreună trei copii

Ionuț Dolănescu se află la cel de-al doilea mariaj. În 2007, Ionuț Dolănescu s-a căsătorit cu Doinița Dolănescu, femeia care avea să-i dăruiască trei copii: doi băieți și o fată: Ionuț Vlad (16 ani), Ioana Maria (14 ani) și mezinul Iancu Marian Nicolae (10 ani), scrie demamici.ro.

Într-un interviu, Ionuț Dolănescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soția sa: „Mi-a dat Dumnezeu o jumătate excepţională şi mulţumesc providenţei în fiecare zi pentru asta. Avem trei copii şi aproape că nu ne-am certat niciodată.

Vă vine să credeţi? Nu exagerez şi nu vă mint! Doiniţa este o femeie atât de caldă şi de înţeleaptă, care ştie să mă înţeleagă şi să mă tempereze. Câteodată îi mai spun, mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm şi noi!” Ea zâmbeşte larg şi mă îmbrăţişează.”

Pe lângă firea calmă și caldă despre care vorbește Ionuț Dolănescu, se pare că Doinița l-a cucerit și prin dedicarea față de familia, dar și talentul de gospodină.

„Este o veritabilă gospodină şi o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găseşti pe cineva cu care să te înţelegi şi tocmai de aceea o respect şi o iubesc enorm.

Doiniţa este liniştea, fericirea şi viaţa mea. Fără ea, nu cred că reuşeam să mă menţin pe poziţie. Suntem foarte fericiţi împreună şi cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a mai povestit artistul.

Foto: social media

Publicat: 28 feb. 2024, 11:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă