Război din nou în familia Dolănescu! Frații își ascut cuțitele: „Să meargă să se trateze…”

Publicat: 02 dec. 2022, 14:00 Autor: Camelia Vedete

Război din nou în familia Dolănescu! La 5 ani după ce averea maestrului Dolănescu s-a împărțit, scandalul începe din nou. Totul a plecat de la o piesă lansată de curând de Ionuț Dolănescu, în care acesta își atacă fratele vitreg.

În direct din Costa Rica, Dragoș Dolănescu i-a povestit lui Cristi Brancu în direct la Exclusiv VIP cum s-a simțit când a auzit versurile piesei. “Sincer, mie mi se pare extrem de prost gust. Au trecut deja foarte mulți ani, poate să facă cantece despre familia lui, copiii lui, despre România. Dacă nu reușește să rezolve treaba cu mine să meargă la un psiholog, să se trateze”, spune Dragoș Dolanescu.

Război din nou în familia Dolănescu!

Mai mult, acesta își acuză fratele că vrea să atraaa atenția. “De 13 ani, face asta în mod repetat. Anul trecut vroia să se impace cu mine. Îi doresc multă sănătate, să vadă de familia lui frumoasă, eu nu vreau să îl întâlnesc”, spune fiul mai mic al lui Ion Dolănescu.

Legat de acuzațiile că nu ar fi fiul lui Dolănescu, Dragoș reacționează. ”Eu m-am născut Dolănescu, fratele meu a devenit Dolănescu după 14 ani. Dumnezeu să îl binecuvanteze, tata și mamele noastre știu cine este tatăl nostru biologic. Tatăl meu a fost un tată extraordinar.”

Ionuț Dolănescu, imagini emoționante la mormântul tatălui!

Reporterii CIAO.RO l-au surprins pe artist, împreună cu cei doi băieți ai lui, probabil, și încă un bărbat, la Cimitirul Bellu din Capitală.

Cu cine s-a dus Ionuț Dolănescu la mormântul tatălui, de Paște

Artistul nu și-a uitat părintele, pe Ion Dolănescu, ce s-a stins din viață în martie 2009, și merge frecvent la mormântul său să aprindă lumânări și să împartă pachete. Acest lucru s-a întâmplat și în a doua zi de Paște când Ionuț Dolănescu a fost la mormântul tatălui său ca să aprindă lumânări. Si probabil să împartă. Reporterii CIAO.RO l-au surprins chiar în momentul în care acesta a așezat sticla cu vin pe mormânt. Si a aprins mai multe lumânări, împreună cu cei doi copii.

Ion Dolanescu a murit pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardiac, și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. De-a lungul carierei sale, regretatul artist a înregistrat 50 de albume, pe discuri de vinil şi CD. După ce acesta s-a stins, cei doi fii ai săi, Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au războit în jur de 8 ani pentru moștenirea de 1 milion de euro pe care acesta le-a lăsat-o. La finalul procesului, Ionuț a moștenit drepturile de autor și vila din Caimatei, iar Dragoș a rămas cu vila de la Sinaia și mai multe terenuri.

Publicat: 02 dec. 2022, 14:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă