Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cine o să se bucure de banii, casele, dar și de terenurile pe care le deține celebra artistă

Publicat: 20 oct. 2020, 08:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Maria Ciobanu a decis să se retragă din activitate la vârsta de 83 de ani și totodată și-a făcut și testamentul. Celebra artistă are o avere uriașă, iar în cadrul unui interviu recent a dezvăluit cine o să se bucure de banii, casele, dar și de terenurile pe care le deține.

Maria Ciobanu se află acum în America, acolo unde fiul său Ionuț Dolănescu are foarte multă grijă de ea. La un moment dat s-a zvonit că marea artistă ar avea probleme de sănătate, dar familia acesteia a infirmat zvonurile.

”Cu sănătatea sunt ca la 83 de ani. Mă mai dor mâinile, genunchii, dar anii își spun cuvântul. Suntem sănătoși, așa în general. Dar abia aștept să vin în țară, pentru că acolo e mai bine. Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși și să începem munca, pentru că eu am cântat aici doar de două ori și pe gratis. Mă rog zi și noapte la Dumnezeu să ajung acasă cât mai repede”, a spus Maria Ciobanu într-un interviu pentru Antena Stars.

Ce se va întâmpla cu averea Mariei Ciobanu

După ce 60 de ani și-a încântat fanii cu melodiile sale, Maria Ciobanu s-a retras din activitate. Mai mult marea artistă și-a pregătit și testamentul, iar averea a împărțit-o între copii și nepoți.

Interpreta de muzică populară deține o avere de 2 milioane de euro, dar și trei vile în Capitală, câteva apartamente, terenuri și bijuterii de peste 100.000 euro.

Se pare că, Ionuț Dolănescu va rămâne cu locuința din America, iar bijuteriile vor merge la surorile lui, Leontina și Camelia, cu o singură condiție: acestea să nu fie vândute după decesul său.

„Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă”, au declarat câțiva apropiați pentru playtech.ro.

Cât despre apartamente, Maria Ciobanu a decis să le împartă între nepoți, la fel ca și drepturile pentru piesele care au făcut furori de-a lungul anilor.

„Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, mai susțin apropiații pentru sursa citată.

Publicat: 20 oct. 2020, 08:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă