Ioana Năstase, primele declarații după ce a depus actele de divorț: „Am fost și am făcut ce trebuia să fac”

Publicat: 03 Mar. 2021, 11:21 Vedete

Între Ioana și Ilie Năstase nu mai este cale de împăcare! Bruneta a depus deja actele de divorț la Tribunalul din Constanța, deoarece nu poate trece peste episodul de vioență la care a supus-o fostul tenismen.

Căsnicia Ioanei este pe cale să se termine oficial! Deși cei doi s-au mai văzut de câteva ori de la incidendul nefericit, se pare că nu au putut ajunge la un numitor comun. Nici cadourile scumpe pe care fostul sportiv i le-a făcut partenerei sale nu au putut să îi schimbe acesteia părerea.

Ioana Simion a depus actele de divorț

Se pare că, Ilie Năstase și-ar fi dorit ca mariajul cu Ioana să se termine în fața instanței și nu pe cale amiabilă la notar.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Pentru că așa și-a dorit soțul meu, așa a vrut el, de ce nu știu. Așa și-a dorit (n.r. de ce la tribunal și nu la notar)”, a spus Ioana Simion la Antena Stars.

Mai mult decât atât, bruneta a dezvăluit faptul că își dorește să îi înapoieze fostului său partener toate cadourile pe care i le-a făcut în ultima perioadă, deoarece își dorește ca lucrurile să se termine cât se poate de civilizat.

„În cazul meu, nu este nevoie. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine”, a continuat Ioana Simion.

Ioana Năstase, declarații halucinante despre agresiunea la care a supus-o Ilie Năstase

După ce au apărut în presă primele informații despre agresiune, s-a speculat că Nick Rădoi, fostul iubit al brunetei, ar fi fost motivul izbucnirii violente a lui Ilie Năstase. Soția tenismenului a negat însă aceste lucruri și explică faptul că ea nu i-a dat niciodată motive pentru un astfel de comportament.

”Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a detaliat Ioana Năstase pentru Click!

 

Arhivă Ciao

Publicat: 03 Mar. 2021, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă