Ilie Năstase și Ioana Simion vor petrece Paștele împreună, deși au divorțat: ”Dacă suntem în post, trebuie să iertăm”

Publicat: 16 Apr. 2021, 10:13 Vedete

Ioana Simion și Ilie Năstase au decis să divorțeze după ce în urmă cu câteva luni, între cei doi a avut loc un scandal de proporții. Soția fostului tenismen a alertat poliția pentru a o ajuta să scape din mâinile lui Ilie Năstase. Deși la acel moment, bruneta explica faptul că nu mai există nicio cale de împăcare, iată că acum femeia a revenit la sentimente mai bune.

Ioana și Ilie Năstase păreau că au o relație liniștită, din care scandalurile și discuțiile nu fac parte. Din nefericire, gelozia fostului sportiv a reușit să pună capăt relației lor, însă cu toate acestea cei doi dau semne că se înțeleg mult mai bine.

Se pare că în prezent relația lor este un bazată pe respect reciproc.

„ Dacă suntem în post, trebuie să iertăm”

Deși nu vrea să se împace cu fostul tenismen, semntimentele pentru acesta nu au dispărut așa că Ioana a decis că nu vrea să-l lase singur de Paște, iar sărbătoarea o vor petrece împreună.

„Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă.

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a dezvăluit Ioana Simion, potrivit click.ro.

Ioana Năstase, declarații halucinante despre agresiunea la care a supus-o Ilie Năstase

După ce au apărut în presă primele informații despre agresiune, s-a speculat că Nick Rădoi, fostul iubit al brunetei, ar fi fost motivul izbucnirii violente a lui Ilie Năstase. Soția tenismenului a negat însă aceste lucruri și explică faptul că ea nu i-a dat niciodată motive pentru un astfel de comportament.

”Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a detaliat Ioana Năstase pentru Click!

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Apr. 2021, 10:13 Vedete
Pe aceeași temă