Ioana Năstase nu mai divorţează! Bruneta şi Ilie Năstase sunt din nou un cuplu fericit

Publicat: 22 Jun. 2021, 15:41 Vedete

Ioana Simion a renunţat la divorţul de Ilie Năstase. După mai multe certuri şi împăcări, cei doi au decis să lase momentele dificile în trecut şi să îşi mai acorde o şansă. 

În urmă cu câteva zile, Ioana Simion a luat o hotărâre importantă în viaţa sa. Bruneta a anunțat că a hotărât să-și retragă cererea de divorț şi să continue relaţia cu fostul tenismen. De asemenea, Ioana Simion a dezvăluit și cum a reacţionat Ilie Năstase în momentul în care a auzit vestea cea mare.

Ioana Năstase a renunțat la divorțul de Ilie Năstase. ”Are nevoie de mine”

Ioana Simion a explicat, pentru click.ro, de ce şi-a retras cererea de divorţ.

”Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a detaliat Ioana Simion pentru sursa mai sus-menționată.

Ioana Simion, declarații halucinante despre agresiunea la care a supus-o Ilie Năstase

După ce au apărut în presă primele informații despre agresiune, s-a speculat că Nick Rădoi, fostul iubit al brunetei, ar fi fost motivul izbucnirii violente a lui Ilie Năstase. Soția tenismenului a negat însă aceste lucruri și explică faptul că ea nu i-a dat niciodată motive pentru un astfel de comportament.

”Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a detaliat Ioana Năstase pentru Click!

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Jun. 2021, 15:41 Vedete
Pe aceeași temă