Ce a spus Nick Rădoi în momentul în care a aflat că Ioana va divorța de Ilie Năstase: “Nu mă așteptam, ăsta este adevărul”

Publicat: 10 Mar. 2021, 12:40 Vedete

Nick Rădoi a făcut declarații surprinzătoare în ceea ce privește divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase. Nimeni nu se aștepta ca bruneta să ia o astfel de decizie și să depună actele de divorț săptămâna trecută.

Nick Rădoi a fost extrem de surprins în momentul în care a aflat faptul că fosta lui iubită este decisă să își încheie relația cu Ilie Năstase.

“Nu mă așteptam, ăsta este adevărul. Pe Ioana trebuie s-o superi foarte tare ca să facă un astfel de pas! Sunt surprins și, totodată, o înțeleg că își dorește liniște în viața ei. Și decizia ei sunt convins că este spre binele ei. Totul este foarte fragil acum între acești oameni și fix eu mai lipsesc. Nu vreau să am nici un amestec, este viața lor și știu ei bine ce să facă, că, dacă spun ceva despre asta, problemele lor se pot agrava și nu vreau să-mi dau cu părerea”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!

Se pare că, Nick Rădoi nu a fost singurul luat prin surprindere. Decizia Ioanei a venit ca un șoc și pentru fostul tenismen care a decis să se despartă de brunetă la tribunal.

“Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

Ioana Năstase, amenințată de fostul tenismen

În momentul în care Ilie Năstase a aflat că bruneta a depus actele de divorț, a răbufnit și a avut o recție dură la adresa acesteia.

Mai mult, Ioana a anunțat încă de ieri faptul că fostul său partener a refuzat să divorțeze la notar, pe cale amiabilă, acesta dorind o separare în instanță, ceea ce înseamnă că separarea dintre cei doi nu va fi una ușoară.

”Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a declarat Ioana, pentru playtech.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Mar. 2021, 12:40 Vedete
Pe aceeași temă