Ioana Ginghină, după aproape o lună de autoizolare: „Mă cântăresc zilnic, asta mă ține pe linia de plutire”

Publicat: 07 Apr. 2020, 21:48 Vedete

Ioana Ginghină, noul iubit, dar și fiica ei, sunt în autoizolare de aproape o lună! Actrița și partenerul ei își găsesc de lucru zilnic acasă și nu au timp să se plictisească.

Ioana Ginghină ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum este viața ei în autoizolare, cum este relația cu iubitul ei, dar și din ce-și câștigă banii în această perioadă. Mai mult, îndrăgita actrița a dezvăluit cum se îngrijește și ce trucuri de înfrumusețare în autoizolare, ba mai mult, ne-a spus și ce mănâncă pentru a nu lua kilograme în plus!

Reporter: Ioana, ce faci? Cum ești? De cât timp ești în autoizolare?

Ioana Ginghină: Sunt în autoizolare de 3 săptămâni, în curând 4… de când m-am autoizolat. Mai precis de când s-au închis școlile.

Reporter: Cum arată o zi din viața ta acum, în izolare, acasă? Ce faci? Cu ce-ți umpli ziua?

Ioana Ginghină: Da, păi mă trezesc în jur de 9:00-10:00 maxim, pregătesc micul dejun, apoi spăl vasele și fac treburi casnice, gătesc pentru prânz, spăl, dau de mâncare la animăluțe.

După ce am terminat o mai ajut pe Ruxandra la lecții, ea se apucă de ele imediat după micul dejun.

După ce am terminat toate aceste treburi casnice, îmi dedic timpul mie. Îmi fac măști, un gomaj, mă machiez, mă coafez, ascult muzică, ceva yoga fac, ceva care să mă relaxeze.

 Ioana Ginghină, cursuri on-line și lecții pentru master

Apoi, așa drăguță și relaxată, mă apuc de cursurile on-line, de învățat pentru master, de citit, de scris pentru blog, în general ceva care nu îmi face atâta plăcere, dar care trebuie făcut, sunt lecțiile mele.

Apoi mă uit la un documentar. Le ador, mă relaxează, dar am și multe de învățat din ele.

După este deja ora mesei, așa că pregătesc prânzul, iar spăl vasele și apoi timp cu Ruxandra.

Gătim, plantăm flori, jucam betminton, facem sport, dansăm, ne jucăm cu animăluțele în curte.

Spre seară ne retragem în casă la un film.

Seara mâncam mai ușor, nu neaparat la masă, ne place să ne facem de cap. Mâncam la televizor, pentru că avem timp să dăm cu aspiratorul după.

Acum este timp pentru tot.

Cam așa arată o zi din viața mea în aceasta perioadă.

Reporter: Ai activități ai cu Ruxi acasă… Ca să nu se plictisească…

Ioana Ginghină: Ruxandra are foarte multă treaba cu școala. Până pe la ora 16:00 e prinsă cu aceste cursuri online. Apoi gătim, ne jucăm cărți sau alte jocuri, ieșim prin curte, grădinărim, facem curat…etc

Reporter: Majoritatea persoanelor gătesc foarte mult în această perioadă. Și tu gătești zilnic?

Ioana Ginghină: Da, da și eu gătesc zilnic, deși vreu să mă las și să gătesc de săptămâna asta o zi da și una nu. M-am săturat să mai stau prin bucătarie.

Ioana Ginghină: „Mă cântăresc zilnic, asta mă ține pe linia de plutire”

Reporter: Cum ar trebui și ce ar trebui să mâncăm în această perioadă ca să nu luăm kilograme în plus? Tu cum procedezi?

Ioana Ginghină: În primul rând mă cântăresc zilnic, asta mă ține pe linia de plutire. Dacă văd ca am pus 500 g, gata a doua zi mănânc mult mai puțin. De aceea vreau sa gătesc mai puțin, pentru că am luat-o razna cu rețete de pe pinterest și nu e bine.

Reporter: Poți să dezvălui pentru cititorii CIAO.ro câteva rețete pe care le pot face în această perioadă în așa fel încât măcar să se mențină la aceeași greutate?

Ioana Ginghină: Eu fac multe supe cremă, de roșii ( mai am bulion de anul trecut), de ciuperci, de legume, de cartofi, de morcovi am făcut de curând. Sunt ușoare și delicioase.

Apoi salate, mănânc multe salate, mai ales că legumele se găsesc, chiar nu am avut probleme în acest sens. Țineam post, dar am renunțat pentru că îmi era greu cu cumpărăturile și gătitul.

Așa că țin doar miercuri și vineri.

Reporter: Tu stai la casă și știu că aveai o grădină mare la un moment dat și multe legume… acum în ce stadiu e grădina ta?

Ioana Ginghină: Acum nu am nimic în grădină, doar flori și doar cu asta m-am ocupat în acest timp. Dacă mai stăm în autoizolare cred că voi pune și legume. Deocamdată mi-am cumpărat arbagic, dar nu m-am încumetat să-l pun. Trebuie sa menționez că până acum nu mă ocupam eu de gradină, așa că trebuie să studiez problema.

Ioana Ginghină: „Finanțele nu sunt ca înainte”

Reporter: Cum îți întreții tenul, părul, corpul acasă? Ai rețete secrete?

Ioana Ginghină: Nu am secrete, chiar postez tot pe Instagram și Facebook. Îmi fac săptămânal o îngrijire, corporală, a tenului și părului, însă în zile diferite.

Am rețete cu preparate pe care le găsești prin casă, să le zicem alimentare, însă îmi fac și cu produse cosmetice profesionale. Depinde de ce chef am.

Reporter: Și proiectele tale, școala, piesele de teatru, s-au sistat acum. Cum te descurci cu banii în perioada asta în care nu ai activitate?

Ioana Ginghină: S-au sistat pentru o perioadă, acum usor, ușor îmi revin. Mi-a venit o super idee de proiect online “We Can Do It Online” by MiniArtShow și fac primul scurtmetraj de la distanță. Copiii își primesc scenariul și ce trebuie să filmeze, iar noi îl montăm. Repetăm pe zoom și discutăm personajul. E foarte drăguț.

Finanțele nu sunt ca și înainte, pentru că nu mai fac evenimente în perioada aceasta, însă nici cheltuielile nu mai sunt așa mari. Deci sunt ok, deocamdată.

Reporter: Cum te protejezi în această perioadă? Acasă primești vizitatori? Fostul soț o vizitează pe Ruxi?

Ioana Ginghină: Nu primesc vizitatori, ies doar la cumpărături, iar fostul soț nu o ia pe Ruxandra. Am decis de comun acord că e mai bine așa. Aici e în siguranță, are spațiul mai mare și nu se plictisește.

Vorbesc la telefon de 3-4 ori pe zi se văd pe cameră… asta e, nu avem ce face.

Ioana Ginghină s-a mutat cu iubitul? „Această perioadă ne-a apropiat foooooarte mult”

Reporter: Crezi că această izolare, timpul care trece fără să vă vedeți atât de des, tu si iubitul tău… vă va afecta într-un fel relația sau din contra?

Ioana Ginghină: Această perioadă ne-a apropiat foooooarte mult, dacă înțelegi ce vreau sa zic. 🙂 Mai mult nu aș mai vrea sa comentez.

Reporter: Sora ta, familia de la Sibiu ce fac? Nu te-ai gândit să mergi să stai cu ei în această perioadă?

Ioana Ginghină: Familia mea este bine, sora mea la fel. Sunt în autoizolare și ei.

 Voia să-și ducă iubitul acasă, la părinți, de Paște

Ioana Ginghină: Tata suferă cel mai mult pentru că nu mai poate să facă sport. Am vrut să-i cumpărăm o bicicletă de casă, dar nu vrea. Nu are rost sa merg la Sibiu, pentru că ai mei stau la bloc, în 3 camere, deci ar fi o înghesuială inutilă. Îmi pare rău că nu ajungem de Paște la Sibiu. Aveam planuri mari, să mergem în formula nouă, dar asta e… O lăsăm pe vară.

Reporter: Apucasei să-ți faci planuri de vacanță, să plătești vreo excursie înainte de a începe toată nebunia cu virusul? Dacă da, unde și ce decizie ai luat.

Ioana Ginghină: Nu apucasem să fac nimic, pentru că se întrezăreau proiecte noi, însă acum chiar nu știu ce va urma. Să sperăm ca totul va fi bine.

Reporter:  Care va fi primul lucru pe care-l vei face când vei ieși din izolare… atunci când se va putea?

Ioana Ginghină: Sincer, mă duc la salon.

 

Publicat: 07 Apr. 2020, 21:48 Vedete
Pe aceeași temă