Ioana Ginghina a slabit mult dupa divortul de Alexandru Papadopol: „Am avut niste probleme. Mi-am dorit sa slabesc”

Publicat: 28 Oct. 2019, 11:46 Vedete

Actrita pare ca a inflorit dupa divort, fiindca arata mai bine ca niciodata.

Ioana Ginghina a slabit mult. Vedeta a decis sa explice de ce a slabit 10 kilograme pentru a pune punct speculatiilor. Aceasta a mai explicat si ce stil de viata a adoptat recent.

„Eu mă simţeam bine şi înainte. Nici atunci nu eram vreo complexată. Am avut nişte probleme. Mi-am dorit să slăbesc. Nu mă simţeam rău, deci nu a fost o chestie: vreau să slăbesc acum! Eu mănânc sănătos ca să mă menţin tânără, nu slabă.

Ioana Ginghina a slabit mult

Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, paste mai rar. Vinerea încerc să ţin detox, să beau numai lichide. Sunt mult mai bine, mult mai energică.

Eu nu mă mai îngraş de sărbători. Sunt sarmale foarte bune cu nucă, cu hrişcă. Eu nu prea mai gătesc. Fetiţa mea mănâncă în oraş în timpul zilei, că vine la mine la birou, iar seara mai mâncăm acasă, o supă cremă, o mămăliguţă cu brânză. D-astea.

Înainte găteam felul unu, felul doi. Acum nu mă mai încadrez la gătit”, a povestit Ioana Ginghina pentru Antena Stars, potrivit okmagazine.ro.

Publicat: 28 Oct. 2019, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă