Amenzi mari pentru soferi daca nu iau masuri. Valul de aer polar va cauza probleme serioase soferilor

Publicat: 28 Oct. 2019, 10:14 News 3
Amenzi mari pentru soferi daca nu iau masuri. Valul de aer polar va cauza probleme serioase soferilor

Iarna vine cu pasi repezi, chiar mai devreme decat ar trebui, iar soferii vor avea de suferit.

Amenzi mari pentru soferi. Incepand de miercuri, un val de frig si precipitatii loveste Romania, iar temperaturile vor scadea si cu 10 grade in toata tara. In zonele inalte de munte chiar se anunta ninsori.

Pentru ca s-a anuntat acest val de frig, multi soferi deja au mers service, pentru a schimba anvelopele de vara cu cele de iarna.

Amenzi mari pentru soferi

Amenzi mari pentru soferi daca nu iau masuri

Insa soferii care nu se lasa schimbarea cauciucurilor pe ultima suta de metri au de castigat, pentru ca scapa de cozile infernale care apar dupa instalarea sezonului rece, iar pentru mecanici asta inseamna multa munca, dar si profituri mari.

„Din ce văd în ultimii ani, din a doua perioadă a lunii octombrie, cât şi începutul lui noiembrie începem să ne aglomerăm foarte tare”, a spus Dan Colac, administrator vulcanizare, potrivit Antena1.

Schimbul de anvelope dureaza cateva zeci de minute iar pretul pentru acest serviciu variaza intre 60 si 200 de lei. Sunt cazuri in care, in cost, poate sa intre si echilibrarea rotilor.

Astfel ca cei care circula pe sosele cu masinile neechipate de iarna risca amenzi intre 1.300 si 2.900 lei, iar pe langa amenda, politistii pot retine si certificatul de inmatriculare al masinii.

Publicat: 28 Oct. 2019, 10:14 News 3
Pe aceeași temă