Ioana Ginghină a încins internetul. Vedeta s-a fotografiat goală în baie

Publicat: 27 May. 2020, 15:30 Vedete

De când a reuşit să dea jos kilogramele în plus, Ioana Ginghină surprinde pe toată lumea cu apariţiile sale. În ultima fotografie vedeta apare goală în cadă, spre deliciul fanilor săi.

Ioana Ginghină a devenit fana reţetelor raw vegane, dar şi a tratamentelor de înfrumusețare făcute în casă. Pentru că a avut rezultate foarte bune în urma folosirii lor, periodic vedeta le dă câte un sfat sau o reţetă prietenilor virtuali.

Ultima dezvăluire pe care a făcut-o actrița a fost legată de cum își menține ea pielea fină și hidratată.

„Mă întreba fina mea zilele acestea cum să aibă o piele catifelată ca a mea. Păi foarte simplu: iei zațul de la cafeaua de dimineață și-l pui pe tine seara la duș. Dacă vrei să nu te mai dai cu cremă după, amesteci zațul cu ulei de măsline, de cocos, de argan sau alt ulei presat la rece pe care îl ai în casă. Adaugi esență de vanilie și gata, vei mirosi divin, iar pielea va fi extrem de catifelată”, a scris Ioana Ginghina în dreptul fotografiei în care apare goală în cadă, cu pielea acoperită de zaț de cafea.

Ce trucuri de înfrumuseţare foloseşte Ioana Ginghină

„Nu îmi lipsește uleiul de susan din casă, pentru că îl folosesc de mult timp pentru păr.  Stimulează creșterea părului,  circulația sanguină la nivelul scalpului, previne apariția firelor albe, hidratează  părul în profunzime, făcându-l mai strălucitor, dar și mai puternic. Dacă ai părul degradat sau decolorat, acest ulei te va ajută să îi redai acestuia un aspect sănătos.

Rețeta e simplă, cantități egale de ulei de susan, ulei de măsline și ulei de cocos, se amestecă.  Poți folosi doar ulei de susan sau ulei de susan cu ulei de măsline, la fel, în cantități egale. Încălziți uleiurile pentru ca acestea să se omogenizeze și adăugați câteva picături de ulei esențial de rozmarin. Compoziția  se aplică la nivelul scalpului și pe toată lungimea părului. Se stă cu această masca cât mai mult posibil. Eu stau minim 2 ore.  Rezultatele sunt vizibile pe loc, dar pentru rezultate pe termen lung trebuie să vă aplicăți această mască  de cel puțin o dată pe săptămâna sau maxim de două ori”, spune actrița.

Publicat: 27 May. 2020, 15:30 Vedete
Pe aceeași temă