Inna, primele declarații despre sarcină! Artista și iubitul ei se pregătesc să devină părinți: ”Îmi doresc să fiu mamă”

Publicat: 23 Aug. 2021, 20:18 Vedete

Inna, primele declarații despre sarcină! Chiar dacă traversează o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional, artista visează la momentul când va deveni mamă, în viitorul foarte apropiat. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CIAO.RO, ea a recunoscut cât de mult i-a schimbat pandemia planurile de viitor. 

Pe Inna o vom putea vedea din nou, la Pro TV, din toamnă. Ea va avea tot rol de detectiv în sezonul 2 al emisiunii Masked Singer. Artista nu neglijează în perioadă asta nici cariera muzicală și pregătește o colaborare de excepție alături de alte nume mari din industrie, precum The Motans, Carla’s Dreams și Irina Rimes.

Inna, primele declarații despre sarcină

CIAO.RO a reușit să vorbească cu Inna și despre planurile de cuplu. Trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, alături de Deliric, un artist care a scris istorie în muzica hip-hop din România. Chiar dacă existau de multă vreme zvonuri că cei doi ar fi împreună, aceștia și-au asumat recent relația. Artista ne-a mărturisit că are planuri mari alături de el!

Reporter: Cât rezonezi cu statutul de mămică și soție in această perioadă a vieții tale?

Inna: Îmi doresc să fiu mamă, am mai spus-o. Dar toate la timpul lor.

Reporter: Care a fost cel mai bun sfat pe care ți l-a dat mama ta în materie de relații?

Inna: Să iubesc sincer și să fiu în relații câtă vreme sunt fericită.

Reporter: Cum faci atunci când te enervezi? 

Inna: Spun lucrurile care mă deranjează, mă agit destul de tare, mai ales dacă este vorba despre vreo nedreptate sau ceva extrem de deranjant. Și îmi trece la fel de repede.

Inna, detectiv în emisiunea Masked Singer

Reporter: Pandemia te-a făcut să stai mai mult pe acasă, prin România. Ai avut vreo revelație în ultimul an vizavi de planurile tale de viitor?

Inna: Am învățat să mă bucur și mai mult de fiecare clipă, să călătoresc de fiecare dată când am ocazia, să mă bucur de momente speciale alături de oamenii dragi. Am înțeles încă o dată cât sunt de recunoscătoare că pot face ce îmi place – să fiu artist, să fiu pe scenă.

Reporter: Povestește-ne despre experiența ta la Masked Singer. Au fost întâmplări haioase la filmări? 

Inna: Este o experiență extraordinară, este fun, ne distrăm, ne bucurăm de fiecare mască și de povestea ei. Avem un nou sezon plin de adrenalină, de emoție, de suspans, cu costume superbe, cu mult mister, cu doi colegi noi în juriu – Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan și în continuare alături de Horia Brenciu. Abia aștept să împărtășim cu voi noul sezon de Masked Singer din toamnă la PRO TV.

 

 

Publicat: 23 Aug. 2021, 20:18 Vedete
Pe aceeași temă