Inna n-a uitat de unde a plecat. A venit cu seria 7 să-și viziteze… „prima iubire”!

Publicat: 07 Sep. 2020, 21:31 Vedete

Început la toate. Și în amor și în finanțe. Cine o știe pe Inna de la începuturi, ușor poate să facă o paralelă între ce a fost și ce a ajuns. Evoluția este fantastică și, trebuie să recunoaștem, demnă de laudă.

Dacă acum mai bine de 12 ani era o copiliță de la malul mării care lucra în imobiliare, astăzi Inna este star internațional. „Cel mai bine vândut artist român”, de câte ori nu ai citit asta despre brunetă.

Ei bine… fix așa a ajuns Inna zilele trecute în locul din care plecat succesul ei. Artista a venit cu ditai bolidul, un Seria 7 de toate frumusețea, pe care l-a parcat fix în fața sediului Global Records. Aici, cu mulți ani în urmă, împreună cu Ștefan Lucian, Inna făcea vocalize, spera la o carieră internațională și trăi o iubire pasională. Astăzi, au rămas vocalizele și cariera, iubirea s-a stins, cei doi s-au despărțit. Cu toate acestea, din fotografiile obținute de paparazzi ciao.ro, după vibe-ul Innei se vede treaba că sentimentele sunt în continuare nobile, nu au fost înlocuite de cele pricinoase, așa cum se poartă printre vedetele noastre.

Cu zâmbetul până la urechi, cu o cafea lejer ținută în mâna dreaptă, Inna coboară din bolidul de zeci de mii de euro și se antamează prietenos cu unul dintre PR-ii agenției. Urcă apoi în scara blocului care cândva îi era și casă și job și masă. Dacă sporul la amor a apus demult în zona aceea, pare-se că sporul la business mai are încă multe de spus. Trebuie să recunoaștem că echipa Inna – Lucian chiar este câștigătoare.

Inna părăsită de Lucian pentru o puștoiacă de 19 ani

Acest lucru se întâmpla acum mai bine de 7 ani. În primăvara lui 2013, când încă nu se știa exact care mai este starea de spirit amoros în cuplul Inna – Lucian, bărbatul a fost surprins de paparazzi în mari tandrețuri și amoruri cu o puștoiacă de 19 ani, elevă pe vremea aceea în clasa a XII-a la Liceul Tonitza.

Publicat: 07 Sep. 2020, 21:31 Vedete
Pe aceeași temă