Inna a inceput 2017 cu dreptul: vedeta a invatat sa se dea cu placa. „Imi voi face putin timp ‘sa zbor’ pe partie”

Publicat: 17 Jan. 2017, 13:25 Vedete

Inna (30 ani) si-a petrecut vacanta in Romania, la Poiana Brasov, unde a mers impreuna cu tatal ei si cu niste prieteni.

In aceasta vacanta s-a intamplat ca Inna a descoperit senzatiile snowboarding-ului, un sport care, atunci cand nu te face sa plutesti, te face sa zbori, dar mai bine sa o lasam pe Inna sa povesteasca cum a fost in vacanta de iarna:

„Dupa ce m-am intors de la concertul sustinut in Azerbaidjan in seara de Revelion, la inceput de 2017 am decis sa invat un sport nou si m-am gandit ca snowboarding-ul este usor accesibil iarna, la noi, mai ales ca in perioada asta am stat cat am putut acasa in Romania, cu familia.

Impreuna cu prietenii si tatal meu ne-am trezit dis-de-dimineata si am pornit catre munte. Nu iti spun cat am facut, ca si timp, pana acolo, ar strica toata frumusetea. Dar, odata ajunsi in Poiana Brasov, ne-am zis ca a meritat tot drumul, pentru ca e superba locatia si ne-am relaxat imediat cu totii.

L-am avut ca super instructor pe Marco Leu, el preda deja snowboarding si e implicat in tabere de initiere, dar si de profesionisti. Imi doresc sa merg in tabara ca si urmator plan si, bineinteles, de fiecare data cand voi avea sansa in calatoriile mele prin lume, imi voi face putin timp ‘sa zbor’ pe placa.

Recunosc, chiar daca am incercat sa ma concentrez la curs si mi-am ascuns chipul partial, asta tot nu m-a impiedicat sa fac o poza, doua, trei cu fanii pe care i-am intilnit pe pirtie – pina la urma, am mai spus-o, face parte din meserie, iar daca oamenii isi doresc sa faca poze cu mine, asta nu poate decat sa ma bucure“.

A fost o vacanta frumoasa, genul de vacanta care i se potriveste perfect unui adult care nu a uitat sa fie copil, asa cum e Inna.

Publicat: 17 Jan. 2017, 13:25 Vedete
Pe aceeași temă