Incendiu puternic la o clădire de birouri din Timişoara. Zeci de muncitori au fost evacuaţi

Publicat: 12 oct. 2019, 14:55 Autor: Loredana Ciao.ro
Incendiu puternic la o clădire de birouri din Timişoara. Zeci de muncitori au fost evacuaţi

ISU Timiş acţionează cu peste 40 de pompieri pentru stingerea unui incendiu care se manifestă, sâmbătă, la etajul I al unei clădiri aflate în construcţie în complexul ISHO din Timişoara.

Incendiu puternic la o clădire de birouri din Timişoara. Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că se intervine cu 7 autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru la înălţime, motosufante şi cu peste 40 de pompieri.

Incendiu puternic la o clădire de birouri din Timişoara

„În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează pentru stingerea acestuia. S-au autoevacuat 32 de muncitori aflaţi în clădire. Patru echipe de căutare-salvare verifică interiorul clădirii”, a arătat Elena Megherea.

Reprezentanţii ISHO au precizat într-un comunicat de presă transmis că dimineaţă s-a produs un incendiu la etajul I al fazei a doua a clădirii de birouri ISHO Offices, aflată în şantier.

„A avut loc imediat evacuarea birourilor din clădirea funcţională, aflată în imediata vecinătate a şantierului, iar echipa de pompieri s-a deplasat cu promptitudine pentru intervenţie. Incendiul a fost localizat, fiind vorba de un foc mocnit care a produs fum în zonă. Situaţia este sub control, astfel încât activitatea va putea fi reluata odată ce va fi încheiată operaţiunea echipei de pompieri. Dezvoltatorul conlucrează cu autorităţile în vederea identificării cauzelor şi luarea măsurilor necesare”, se menţionează în comunicat.

Publicat: 12 oct. 2019, 14:55 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă
×