Înainte de a ajunge din nou la maternitate, Mircea Radu a făcut o oprire la cofetărie

Publicat: 30 Jan. 2017, 13:19 Vedete
Înainte de a ajunge din nou la maternitate, Mircea Radu a făcut o oprire la cofetărie

Mircea Radu (48 ani) pare nervos în aceste poze, dar e posibil să nu fie decât o aparență. Poate că prezentatorul emisiunii „Femei de 10, bărbați de 10“ de la TVR2 este doar preocupat de ceva sau de altceva. În familia lui urmează un eveniment important, apariția celui de-al doilea copil, și, în pragul unei asemenea întâmplări existențiale, bucuria mereu se împletește cu grijle.

Soția lui Mircea, Raluca Olaru (28), medic oncolog, se află pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină, iar Mircea, familist grijuliu, este cumva neliniștit, însă sigur și fericit. În pozele de față îi vedem pe cei trei pregătindu-se să plece de la cofetăria unde au mers în formație completă, una bucată copil, Tudor (3 ani), una bucată mamă și una bucată tată, plus bebelușul din burtica Ralucăi care deja își face încălzirea pentru această lume.

Mircea și Raluca s-au căsătorit în toamna anului 2012, după un an și ceva de relație. Cei doi și-au unit destinele într-o mare discreție în sufrageria familiei ei, în Ștefănești, o mică localitate din județul Botoșani. La câteva luni de la căsătorie, Mircea a anunțat că va deveni tătic, lucru care s-a și întâmplat pe 29 iunie 2013. După aproape patru ani, istoria, iată, se repetă, și foarte bine face.

Publicat: 30 Jan. 2017, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă