Inadmisibil! Ce a putut să-i facă o învățătoare din Vaslui unei minore! A fost condamnată la 6 ani de închisoare

Publicat: 13 Dec. 2019, 15:00 Life

Un nou caz șocant în Vaslui: o învățătoare a fost condamnată la 6 ani și 6 luni de închisoare! Ce a putut să îi facă unei minore este incredibil.

Învățătoarea din Vaslui, în vârstă de 29 de ani, a luat o minoră și a vândut-o în Italia. Alina Mădălina Idriceanu, femeia care a fost condamnată la 6 ani și 6 luni de închisoare, a distrus viața unei fete de 17 ani.

Femeia a vândut o minoră de 17 ani proxeneților din Italia, scrie vremeanoua.ro.

Instanța din Bologna a condamnat-o la peste 6 ani de închisoare. A fost acuzată de proxenetism și pornografie infantilă. Deocamdată, aceasta se află în libertate, deoarece judecătorilor li s-a făcut milă, pentru că are doi copii acasă.

Conform sursei citate, fetița de 17 ani a ajuns într-un bordel unde a fost exploatată. Fetița s-a aflat în pragul sinuciderii. Traumatizată de cele întâmplate în viața ei, fata de 17 ani a vrut să se arunce în fața trenului.

Învățătoarea are intenții periculoase. Nu este la prima faptă! ”Când a iesit ultima datã din pușcărie, ce credeți că a făcut? A dat examen să intre în Baroul Vaslui”

O colegă de învățământ de-ale femeii care a fost condamnată la închisoare a povestit ce a făcut aceasta în anii trecuți.

“Practic, femeia aceasta a fost pusă pe făcut bani, prin orice mijloace. Fără suflet, fără conștiință, fără nimic. Are o furie mare în ea, dar și un talent actoricesc. La Școală la Băltați era cuminte. Ziceai că e o dulce! Dar când lăsa jos masca, înjura ca la ușa cortului, lovea ca un bărbat si punea mâna pe cuțit. Doi băieți din sat au fost tăiați de ea. A fost proces penal pe rol pentru asta. A fost o sărăcie mare în familia ei și de asta ea a vrut bani, să nu mai fie săracă. S-a apucat de contrabandă, după ce s-a luat cu un băiat din Huși, care făcea pușcărie mereu.

Ea, cap de muiere, pornea la drum, către Republica Moldova, cu mașina încărcată de țigări. Sănătoasã la cap nu era, de nu îi era frică deloc. I s-a confiscat mașina, i s-a dat amendă pentru contrabandă. Au venit mascașii la ea acasă, a fost la pușcărie, dar a scăpat. Și toate acestea le-a făcut fiind absolventă a Facultății de Drept, vă dați seama? Ceva e stricat în capul ei. Când a ieșit ultima dată din pușcărie, ce credeți că a făcut? A dat examen să intre în Baroul Vaslui, ca să se facă avocată… Ce mai poți spune?! Nu judecă, asta e clar. Noroc de faptul că a luat 3,20 la examen, că am fi avut prima avocată cu o biografie de infractor”, a spus una din colegele din învățământ, ale blondei de la Tătărâni.

Publicat: 13 Dec. 2019, 15:00 Life
Pe aceeași temă