În plin scandal de divorț Georgiana Lobonț a plecat din Maldive! Și-a făcut bagajele și…

Publicat: 20 ian. 2023, 12:30 Autor: Camelia Vedete

În plin scandal de divorț Georgiana Lobonț a plecat din Maldive! Și-a făcut bagajele și a anunțat că se întoarce acasă pentru că începe munca.

Soțul Georgianei Lobonț a anunțat că divorțează în timp ce se aflau în Maldive. După ce s-a iscat un întreg scandal și cu Armin Nicoară, fiind acuzat că a separat cuplul nașilor, apele s-au mai calmat. Se pare că, cei doi soți au uitat de divorț și și-au continuat liniștiți vacanța.

În plin scandal de divorț Georgiana Lobonț a plecat din Maldive!

Astfel, Georgiana Lobonț a postat fotografii din Maldive în timp ce se sărută și se ține de mână cu soțul. Acum a venit vremea să se întoarcă acasă pentru noi proiecte. Artista a postat un video în care spunea că a fost frumos în vacanță, dar s-a terminat.

„Gata vacanța. Venim acasă și începem munca.Tocmai ce a sosit momentul să plecăm spre casă, așa că vă pupăm, a fost tare frumos, într-adevăr a fost și mult, data viitoare am zis că facem puțin altfel, o să stăm 5-6 nopți pe o insulă și încă 5-6 nopți pe o altă insulă. Ne place să stăm pentru că este frumos.”, a declarat Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

Ce s-a întâmplat cu adevărat în Maldive de a dus la divorțul Georgianei Lobonț!

Armin Nicoară a dezvăluit faptul că Georgiana Lobonț și soțul ei au preferat să stea astăzi mai retrași și să nu iasă la plajă, simțindu-se probabil în atmosferă deja aerul despărțirii și al supărării dintre artistă și soțul ei.

„Ce s-a întâmplat astăzi în ziare, cu articolele din ziare, se spune că  Armin Nicoară a destrămat familia nașei. Nașa într-adevăr… Nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei! Ei nu au camera aproape de mine. Astăzi, într-adevăr nu i-am văzut pe plajă, Georgiana, bineînțeles, a avut foarte multe evenimente. A dorit foarte mult să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă.

Rareș, la fel, este impresarul Georgianei, și eu cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții, cine știe, dar cred că își pot rezolva problemele între ei și nu mă mai băgați pe mine pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui”, a declarat Armin Nicoară pentru Ciao.ro.

Soțul Georgianei Lobonț a declarat că divorțează

Rareș Ciciovan a fost cel care a mărturisit că mariajul lor s-a terminat, însă nu au înaintat actele de divorț. În urma postărilor din mediul online, se pare că cei doi s-au răzgândit în privința unei separări.

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, pentru spynews.ro.

Publicat: 20 ian. 2023, 12:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă