Gabriel Constantin, managerul hotelului lui Donald Trump, a pregatit bucate traditional romanesti in bucataria presedintelui Statelor Unite Ale Americii.
Gabriel Constantin a vrut sa sarbatoreasca cum se cuvine ziua de 1 Decembrie, astfel ca in bucataria din Trump Hotel&Tower sau pregatit mici, sarmale, carnati, mamaliga si diverse ciorbe.
A fost ajutat si de bucatarii de acolo, mancarea fiind atent pregatita pentru diplomati, dar si vedete. Astfel, cel mai inalt zgarie-nori din Chicago a devenit, pentru cateva ore, un local tipic romanesc.
Pentru ca a vrut sa demonstreze tutror ce mancare buna avem in Romania si ce traditii frumoase urmam, directolul hotelului s-a hotarat sa-i invete pe bucatarii selecti cum sa pregateasca bucatele noastre delicioase.
S-a inceput cu ciorba de perisoare, urmata de ciorba de burta si taraneasca, dupa care s-au facut sarmalele la cuoptor, bineinteles, cu mamaliga, iar la sfarsit mici si carnati.
Conform Libertatea.ro, americanii de origine romana au fost cat se poate de fericiti sa simta o parte din Romania la mii de kilometri departare, si au petrecut pe cinste ziua de 1 Decembrie in fastuoasa cladire cu 92 de etaje ce-i apartine lui Donald Trump.
Gabriel Constantin a fost ajutat sa faca aceasta petrecere de Consulatul General al Romaniei la Chicago. Alaturi de mancarea traditionala pe masa s-a pus si vinul nostru atat de laudat, iar de voia buna s-a ocupat soprana Nicoleta Roman.