Yoga in avion sau… doar incitare? Ce a facut o femeie de fata cu toti pasagerii. Nu aveai cum sa nu filmezi asa ceva VIDEO

Publicat: 04 Dec. 2018, 12:00 Viral

O femeie imbracata intr-o tinuta mulata si tipatoare a reusit sa isi viralizeze o cursa cu avionul.

Yoga in avion sau… doar incitare? Pasagera United Airlines a zborului spre San Diego a atras toate privirile. Pe langa faptul ca a purtat haine in culori tipatoare si mulate, s-a mai si dat in stamba. Femeia s-a pus pe scaunele goale si a inceput sa dea… din ea!

Se pare ca tanara practica yoga, atat cat i-a permis spatiul in care se afla. Aceasta s-a pus cu fata la geam si cu posteriorul si picioarele spre pasageri. Unul din ei a scos telefonul si a filmat imaginile care au ajuns in mediul online.

Yoga in avion sau… doar incitare?


Pasagerii au fost amuzati si indignati de lipsa ei de respect. Femeia a stat in cele patru membre ale sale si a facut diverse exercitii. Si-a arcuit spatele si si-a etalat posteriorul, fara pic de jena. Cele mai folosite pozitii au fost ‘pisica’ si ‘vaca’.

Femeia nu a parut deloc deranjata de oamenii de langa ea. Ba mai mult, se simtea de parca e singura in avion. Imaginile video au ajuns pe internet si multi oameni s-au amuzat. Altii au fost indignati de lipsa ei de respect.

Publicat: 04 Dec. 2018, 12:00 Viral
Pe aceeași temă