Imaginile care te lasă fără cuvinte! Cum a fost surprinsă Cristina Ţopescu înainte de a muri

Publicat: 13 Jan. 2020, 13:33 Vedete

Cristina Ţopescu a murit în noaptea de 28 spre 29 Decembrie. Ultimele imagini cu regretata prezentatoare TV în viaţă sunt de-a dreptul şocante.

După moartea tatălui său, Cristina Țopescu a intrat în depresie și a apelat la psiholog pentru a o ajuta a trece peste acest episod urât din viața ei.

Jurnalista iubea foarte mult animalele, iar după ce tatăl său s-a stins din viață, doi câini i-au murit. Aceasta suferea cumplit după fiecare pierdere.

Cum s-a transformat Cristina Ţopescu

Cristina Ţopescu a fost surprinsă în mall într-o perioadă foarte grea din viaţa sa, în timp ce se pregătea să intre la un film, alături de o prietenă. Îmbrăcată sport, cu o şapcă trasă pe ochi, şi complet nemachiată, prezentatoarea TV era greu de recunoscut, potrivit wowbiz.ro

Autopsia Cristinei Țopescu nu poate determina cauza morții

În urma morţii regretatei jurnaliste Cristina Ţopescu, Institutul de Medicină Legală a realizat raportul preliminar, însă cauzei morţii sale nu a putut fi stabilită cu exactitate, conform Antena 3. Astfel, chiar dacă autopsia a fost făcută, moartea realizatoarei TV rămâne deocamdată un mister.

Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu, potrivit sursei menţionate.

Nu se exclude ipoteza sinuciderii

Cristina Țopescu i-a trimis un mesaj unui prieten de-ai ei, cu două ore înainte de moarte. Jurnalista susține că a luat somnifere puternice.

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta” – mesaj trimis pe 28 decembrie, ora 22.01.

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic:

”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

Publicat: 13 Jan. 2020, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă