Imagini șocante cu Bianca Drăgușanu, după ce a fost bătută de Alex Bodi. Ce mesaj a publicat blondina la câteva ore de la agresiune

Publicat: 02 Oct. 2020, 11:14 Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste greu de descris în cuvinte… Blondina a trecut din nou prin clipe îngrozitoare după ce a fost bătută aproape 5 ore de partenerul său. Imaginile cu vedeta sunt șocante!

După ce s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, Bianca Drăgușanu a fost din nou victima iubitului său. Deși Alex Bodi susține că își iubește partenera, imaginile surprinse recent de Cancan.ro arată cu totul altceva.

Recent, Bianca a vorbit cu fanii săi pe Instagram și i-a anunțat că va face câteva dezvăluiri despre momentele prin care a trecut în ultimele luni, fără să spună exact despre ce este vorba.

“Dragii mei, astăzi, am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine, pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare. Și urmează să dau toate măștile jos și toți ochelarii jos ca să vedeți, de fapt, despre ce e vorba real în viața mea, pentru că știu că sunteți foarte mulți care mă apreciați și care vă dați cu părerea despre ceea ce fac eu, despre ceea ce sunt eu.
Ei bine, și pentru că eu sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să-mi dau măștile jos, ochelarii jos și am să vă arăt cum arată o femeie iubită nemachiată. Vestea pe care vreau să v-o spun: un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Și, bineînțeles, cel mai important factor din viața mea este Sofia care ea merită să aibă o mamă fericită, bună, frumoasă și activă. Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărată care are așa… un iz de dramă, stați aproape!”, a spus Bianca Drăgușanu în timp ce se afla în mașină, fiind vizibil afectată de situație.

Imagini șocante cu Bianca Drăgușanu, după ce a fost bătută de Alex Bodi

După ce a publicat aceste mesaje, Bianca a apărut la brațul lui Alex Bodi, desfigurată la propriu. Imaginile în care este surprinsă blondina sunt foarte greu de privit. Fosta prezentatoare TV abia se mai ținea pe picioare, în timp ce Alex Bodi a conducea în casă și culmea, îi ținea geanta în mână ca un adevărat cavaler…

În urmă cu câteva minute blondina a publicat o fotografie pe Instagram, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, încercând să își convingă fanele să cumpere câteva acesorii vestimentare pe care ea le promovează!

Internauții nu au stat prea mult pe gânduri și au criticat-o aspru pe frumoasa blondină pentru că din spusele acestora se complace într-o relație toxică.

”Comandam outfitul daca renunti la psihopat ! Amin”/ ”Gata ti-a cumparat Alex tacerea? Totul e ok pana maine?”/ ”Fără supărare, nu stiu cu ce te are la mana, ca accepti sa fii sacul lui de box, indiferent cine ce zice, esti o femeie, care merita respect.Doar pentru acest lucru te pot condamna”, sunt câteva dintre comentariile care au apărut pe pagina de Instagram a blondinei.

Publicat: 02 Oct. 2020, 11:14 Vedete
Pe aceeași temă