Imagini șocante! Ce s-a găsit în mașina Cristinei Țopescu. Anchetatorii sunt uluiți!

Publicat: 14 Jan. 2020, 07:54 News

Cristina Ţopescu a murit în patul ei, în condiții necunoscute momentan, supravegheată de câinii pe care îi adora atât de mult. 

Anchetatorii au stabilit că decesul a survenit în preajma Anului Nou. În această seară, anchetatorii care au mers din nou în locuința sa au făcut cercetări și în mașinile pe care regretata vedetă le deținea.

Când au deschis ușile mașinii albe, ei au simțit un miros îngrozitor… pe bancheta din spate erau mai multe pungi pline cu carne, pe care prezentatoarea le-a cumpărat ca să își hrănească animalele de companie, relatează cancan.ro.

Nu se exclude ipoteza sinuciderii

Am intrat în posesia ultimului mesaj pe care Cristina Țopescu l-a trimis unui amic pe Whatsapp înainte să moară. Cuvintele sunt tulburătoare și nimeni nu s-ar fi gândit că celebra jurnalistă ar face acest lucru. I-a spus prietenului ei că urma să ia somnifere puternice. Jurnalista îi mărturisea că nu mai poate, ”nu mai poate să ducă suferința asta”. Aceste cuvinte ar însemna pentru o parte ca o declarație de suicid, dar care să fie, oare, adevărul?

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta” – mesaj trimis pe 28 decembrie, ora 22.01.

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic:

”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

 

Publicat: 14 Jan. 2020, 07:54 News
Pe aceeași temă