Imagini de infarct! Laurette și-a ”sufocat” decolteul într-un corset cu două numere mai mic!

Publicat: 08 mart. 2022, 10:39 Autor: Maria Apostol Vedete

Laurette și-a etalat bustul generos într-un corset negru care a stat să ”explodeze”! Martori la această scenă erotică au fost angajații unei benzinării, acolo unde frumoasa mulatră a oprit ca să-și alimenteze ”viciul”.

Laurette a oferit imaginea zilei când a coborât din Range-ul ei și a scos în evidență un bust generos! S-a întâmplat în timpul unei manevre de viteză a senzualei mulatre, care s-a grăbit de la Kanal D direct înspre casă, doar că nevoia de un ”fum” a oprit-o la benzinărie.

La un pas de infarct or fi fost săracii lucrători ai benzinăriei unde Laurette a tras mașina și a coborât cu pieptul înainte! Sânii imenși aproape să se ”rostogolească” afară! E frig de îngheață pietrele, dar asta nu o împiedică pe sexoasă cu nimic să forțeze vara! Sandale pe piciorul gol și mulată toată! Modelul care, de mai bine de un an, a intrat și în lumea afacerilor, a scos, din nou, în evidență un trup impecabil.

Corsetul, săracul de el, a ținut cu mare, mare greutate piept avalanșei zdrobitoare, dar, până la urmă, a învins. Sânii vedetei au rămas la locul lor… tot drumul. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Laurette și fotbalistul Magaye Gueye s-au despărțit

Laurette a fost fericită și îndrăgostită alaturi de fotbalistul Magaye Gueye. Împreună au fost și într-o vacanță în America, cu fiica ei, cei trei fiind ca o familie.

Și dacă Revelionul și noul an i-a prins împreună, departe de casă, se pare că luna februarie, declarată și luna iubirii, îi prinde separat. Motivul? Laurette și Magaye Gueye și-au spus „Adio”! Da, da, cei doi iubiți au devenit foști și vor petrece Valentine’s Day separați.

Publicat: 08 mart. 2022, 10:39 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă