Imagini de groază cu Horia Moculescu! Fiica compozitorului, la un pas să facă atac de panică!

Publicat: 15 ian. 2022, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Problemele cu plămânii l-au făcut pe Horia Moculescu să devină dependent de un aparat de oxigen, pe care îl folosește non stop. Fiica sa, Nidia, s-a speriat teribil când și-a văzut tatăl în această ipostază. 

Compozitorul Horia Moculescu, în vârstă de 84 de ani, a fost internat anul, după ce medicii i-au depistat probleme grave la plămâni. Chiar dacă situația lui medicală s-a mai ameliorat și a fost externat, el este nevoit să stea conectat la un aparat de oxigen. Chiar și când se plimbă prin casă, ceea ce ar speria-o pe iubita sa fiică, Nidia.

Horia Moculescu și-a îngrijorat apropiații, dar mai ales pe fiica lui, Nidia. Care a fost la un pas să facă atac de panică când l0a văzut dependent de aparat. Maestrul ar fi rămas cu sechele după ce a fost internat din cauza unui TBC mai vechi și a insuficienței respiratorii.

La vremea respectivă, lucrurile s-au terminat cu bine. Iar anul 2022 l-a găsit pe Horia Moculescu în locuința sa din centrul Capitalei, în zona parcului Cișmigiu.

Sechelele însă ar fi rămas, așa că, din nefericire pentru el, deși era un fumător înrăit, Horia Moculescu a trebuit să se lase de țigări. Și cum toată viața lui artistul a fost un bărbat care s-a descurcat singur, în loc să stea în pat, ar fi început să se miște prin casă, chiar și noaptea. Apropiații familiei au povestit: „Simte mereu nevoie de oxigen mai mult și își ține furtunele de oxigen nonstop în nas. Nu renunță la ele nici când merge noaptea la WC”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Horia Moculescu, cărat pe brațe

În toamna anului 2021, Nidia împreună cu tatăl ei, Horia Moculescu, au onorat invitația unui bun prieten, la nuntă. Evenimentul ar fi fost umbrit de o întâmplare mai puțin plăcută. Iar protagonistul ar fi fost chiar marele compozitor.

La scurt timp după ce au ajuns la petrecere, artistului i s-ar fi făcut rău. Iar Nidia împreună cu celelalte persoane din preajmă s-ar fi văzut nevoită să-l care pe brațe și să se retragă. Potrivit unor surse, acesta ar fi refuzat să fie anunțată salvarea.

Se pare că problemele cu care Horia Moculescu s-a confruntat în urmă cu un an. Atunci când a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nidia Moculescu (@nidia_moculescu) 

Acesta ar fi și motivul pentru care Horia Moculescu ar fi rugat-o pe Nidia să lase ranchiuna deoparte și să accepte să se întâlnească cu mama ei.

Publicat: 15 ian. 2022, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă