Horia Moculescu a ajuns la spital! Va rămâne internat două săptămâni: „M-a pus pe gânduri…”

Publicat: 26 oct. 2022, 12:21 Autor: Camelia Vedete

Horia Moculescu a ajuns la spital! Horia Moculescu a ajuns pe mâinile medicilor pentru două săptămâni! Se pare că nu este vorba despre o problemă medicală, ci de un tratament de refacere.

Horia Moculescu a mers la o clinică privată pentru tratamente. Compozitorul spune că nu are o problemă de sănătate anume, dar îl încurcă foarte mult anul nașterii. Fostul soț al Marianei Moculescu se supune unor investigații de refacere.

Horia Moculescu a ajuns la spital!

Acesta a subliniat că nu se simte rău, dar spune că se va simți mult mai bine când va fi externat, pentru că nu este prima dată când trece printr-un astfel de proces de refacere.

„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la *** de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere … nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a spus Horia Moculescu, pentru Antena Stars.

Dezvăluiri despre fiul secret al lui Horia Moculescu

Probabil că nu multă lume știe faptul că Horia Moculescu a fost căsătorit de patru ori. Cea mai mediatizată relație a fost, fără doar și poate, cea cu Mariana Moculescu. Cu penultima sa soție a avut și un băiat care, din păcate, a murit la vârsta de 31 de ani.

Compozitorul Horia Moculescu a ajuns la onorabila vârstă de 85 de ani și, din păcate, a fost nevoit să treacă prin multe greutăți până acum. Pe lângă problemele actuale de sănătate, acesta poate spune că nu prea a avut nici mare noroc în viața personală. A trecut prin patru divorțuri și inclusiv prin scandaluri de mare amploare cu Mariana Moculescu, una dintre fostele soții. Însă de departe cel mai greu moment i-a fost în 2008, atunci când într-o zi i-a sunat telefonul și a fost anunțat că fiul său din penultima căsnicie, a murit.

Ionuț avea 31 de ani și locuia în Berlin, acolo unde își întemeiase o familie. Potrivit informațiilor de la acea vreme, tânărul s-ar fi prăbușit de la etajul cinci al unei clădiri. Citește continuarea aici.

Publicat: 26 oct. 2022, 12:21 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă