Cum arată nepotul lui Horia Moculescu! Este polițist în Germania – imagini în premieră în România

Publicat: 06 ian. 2023, 10:24 Autor: Camelia Vedete

Cum arată nepotul lui Horia Moculescu! Cristi Brancu a aratăt telespectatorilor imagini în premieră în Romania cu Leon, nepotul maestrului Horia Moculescu.

Cum arată nepotul lui Horia Moculescu!

Horia Moculescu are un nepot din partea fiului său, Ionuț Moculescu. Copil pe care maestrul îl are din prima căsătorie cu distinsa actriță Ana Maria Moculescu.

Deși, din păcate, fiul cel mare al lui Horia Moculescu, Ionuț, nu mai este printre noi, el i-a lăsat maestrului poate cea mai de preț amintire: pe nepotul Leon. La PRIMA TV, Cristi Brancu a arătat pentru prima dată în România imagini cu Leon Moculescu. Tânărul trăiește în Germania, fiind polițist. «Seamănă foarte bine cu tatăl lui, iar umorul pare preluat de la Horia Moculescu», a punctat Cristi Brancu.

Dezvăluiri despre fiul secret al lui Horia Moculescu care a murit după ce a căzut de la etajul cinci!

Probabil că nu multă lume știe faptul că Horia Moculescu a fost căsătorit de patru ori. Cea mai mediatizată relație a fost, fără doar și poate, cea cu Mariana Moculescu. Cu penultima sa soție a avut și un băiat care, din păcate, a murit la vârsta de 31 de ani. 

Compozitorul Horia Moculescu a ajuns la onorabila vârstă de 85 de ani și, din păcate, a fost nevoit să treacă prin multe greutăți până acum. Pe lângă problemele actuale de sănătate, acesta poate spune că nu prea a avut nici mare noroc în viața personală. A trecut prin patru divorțuri și inclusiv prin scandaluri de mare amploare cu Mariana Moculescu, una dintre fostele soții. Însă de departe cel mai greu moment i-a fost în 2008, atunci când într-o zi i-a sunat telefonul și a fost anunțat că fiul său din penultima căsnicie, a murit.

Ionuț avea 31 de ani și locuia în Berlin, acolo unde își întemeiase o familie. Potrivit informațiilor de la acea vreme, tânărul s-ar fi prăbușit de la etajul cinci al unei clădiri.

Nepotul meu este un băiat foarte frumos și bun, este singura amintire de la fiul meu, care a murit în urmă cu nouă ani. Leon are 19 ani, locuiește în Germania și este în ultimul an de liceu. A fost în România doar când era bebeluș, avea doar vreo trei luni, însă mi-a promis că mă va vizita anul viitor, la București. Cântă, ca mine, la pian, dar e mai degrabă pasionat de dans modern. Cunoaște puțin limba română, vorbește cam stâlcit, dar ne înțelegem, am vorbit la telefon și acum câteva zile. Fetele sunt înnebunite după el”.

”Din cauza tratamentului s-a dezechilibrat și a căzut”

Mariana Moculescu a vorbit în urmă cu câțiva ani despre fiul fostului soț, pe care l-a îngrijit ca o adevărată mamă.

Ion nu s-a sinucis, așa cum s-a zvonit, a fost un accident. El fusese diagnosticat cu Hepatita C, făcea tratament cu Interferon, dar și cu alte pastile, care l-au băgat în depresie. În acea seară, el a vrut să repoziționeze antena tv de pe balcon, dar pentru că era foarte amețit, din cauza tratamentului, s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 5”, a declarat aceasta pentru click.ro.

Se pare însă că  tânărul ar fi avut anumite probleme medicale încă de la naștere.

Fiul lui Moculescu se născuse aproape orb. Purta ochelari fumurii, căci cu un ochi nu vedea absolut deloc, iar la celălalt avea dioptrii -13, adică enorm. S-a chinuit toată viața cu vederea, a fost operat de câteva ori în Germania, unde locuia cu mama lui, Ana Maria. Toate cheltuielile au fost suportate de tatăl său vitreg, Klaus Carmienke, arhitect de profesie, care l-a ținut și la studii, în Berlin. Horia îmi zicea adesea că se simte prost că de fiul lui are grijă altcineva. Ionuț era un bărbat foarte deștept, a făcut Politologie, avea și doctoratul luat”, a mai dezvăluit Mariana Moculescu.

Publicat: 06 ian. 2023, 10:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă