Ilie Năstase și Ioana Simion, dulce împăcare înainte de sărbători! S-au răsfățat cu săruturi la restaurant

Publicat: 20 dec. 2021, 11:33 Autor: Maria Apostol Vedete

După nenumărate amenințări cu divorțul, Ioana Simion a revenit la sentimente mai bune față de Ilie Năstase. Cei doi s-au bucurat de un prânz romantic împreună, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Ilie Năstase și Ioana Simion la un renumit local din zona de Nord a Capitalei! Din câte se pare, fostul număr 1 ATP a depășit perioada sumbră în care s-a luptat cu nemilosul virus și acum profită din plin de toate bucuriile vieții.

Într-o atmosferă relaxantă, Ilie Năstase și soția lui s-au bucurat pe deplin de cele mai sofisticate preparate culinare și au petrecut romantic, mai ceva ca doi adolescenți.  Problemele din cuplu par să se fi evaporat, iar relația lor pare să fi intrat pe făgașul normal. Iar de divorț, nici nu mai are sens să amintim! Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Ioana Simion a depus actele de divorț

La finalul lunii octombrie Ioana ar fi depus actele de divorț, după ce în prealabil a postat un mesaj pe Facebook.

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit. Alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris aceasta.

Publicat: 20 dec. 2021, 11:33 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă